Ana sayfa Dizi Haberleri Elçin Sangu’nun yeni projesine Burcu Özberk desteği ve büyük övgüsü!

Elçin Sangu’nun yeni projesine Burcu Özberk desteği ve büyük övgüsü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Özberk, Aşk Mantık İntikam dizisinin final yapmasının ardından en son Rüyanda Görürsün isimli sinema filmi için sete çıkmıştı. Nisan ayında biten diziden sonra Eylül ortasına kadar tatil yaparak dinlenen oyuncu, sonrasında da Murat Boz ile başrolündeki filmin çalışmalarına katıldı.

Oyuncu, geçtiğimiz gün ilk gösterimi yapılan ‘Jekyll & Hyde: Bir Broadway Müzikali’ni izlemeye giden ünlüler arasındaydı. Elçin Sangu ile şarkıcı Hayko Cepkin’in başrolünde yer aldığı müzikal heyecanı yaşayan Burcu Özberk, kendisinin Hayko Cepkin’in bir hayranı olduğunu da gizlemedi.

Ünlü şarkıcının tarzını ve sanatını çok sevdiğini anlatan Burcu Özberk, meslektaşı Elçin Sangu’nun da değerli ve narin bir oyuncu olduğunu anlattı. Özberk, “Elçin de çok değer verdiğimiz, çok güzel, çok naif, çok narin bir oyuncu” diyerek övgüde bulundu.

Elçin Sangu'nun yeni projesine Burcu Özberk desteği ve büyük övgüsü! 8

Rüyanda Görürsün filminin çekimlerini tamamladıklarından bahseden oyuncu, “Bir buçuk ay çalıştım. Şu anda pek bir şey yapmıyorum” diye konuştu.

Tiyatro okuduğunu ve yapmayı istediğini anlatan Burcu Özberk, müzikal veya tiyatro oyunu yapmayı çok arzu ettiğinden bahsetti.

Ünlü oyuncudan hayranları yeni projeler bekliyor. Özellikle de yeni bir dizi ile yeniden ekrana dönme konusunda Burcu Özberk, çok aceleci davranmayacak gibi gözüküyor.

Gelen teklifleri değerlendirme aşamasındaki oyuncunun ne yapacağı, yeniden bir televizyon dizisinde yer alıp almayacağı henüz belli değil.

Elçin Sangu'nun yeni projesine Burcu Özberk desteği ve büyük övgüsü! 9

Özellikle romantik komedi dizilerinde çok başarılı performanslar sergileyen oyuncu, bu tarz yapımların Türkiye’deki en bilinen temsilcilerinden ve hayranları da onu ‘romantik komedi dizilerinin kraliçesi’ olarak tanımlıyor.

Burcu Özberk’in yeni projesinin tarzının da yine romantik komedi mi olacağı yoksa çok farklı bir tarz yapımla hayranlarının karşısına çıkıp şaşırtıp şaşırtmayacağı da merak edilen bir başka konu.