Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 14 Haziran Pazartesi 201. bölüm fragmanı izle

Emanet 14 Haziran Pazartesi 201. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Emanet dizisinde son haftaya girildi… İlk sezonun tamamlanması öncesinde dizinin sadece 5 bölümü kaldı. 205. bölümü ile birlikte 18 Haziran Cuma akşamı sezon finali yapması beklenen dizinin hikayesi bir hayli heyecanlı bir hale geldi…

İkbal ve Kevser’in ölümlerinin ardındaki sırlar aralanmaya devam ederken, Yaman’ın karşısına içinden çıkılmaz bir durum geldi.Seher mi yoksa Ziya mı? Yaman zor bir seçim yapmak durumunda mı kalacak? Emanet dizisi hayranları Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisinin performansından da son derece memnun. Dizide Yaman ve Seher arasındaki gelişmeler yeni bir dönemi işaret ediyor… Haftanın son gününde Emanet dizisi bu akşam 200. bölümü ile ekranda yerini aldı. Dizinin sezon finali haftasında neler olacak? 14 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 201. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. Fragmanı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Ziya’nın söyledikleriyle şok olan Yaman, abisi ve sevdiği kadın arasında bir seçim yapmaya doğru sürüklenmişti. 200. bölümü bu akşam yayınlanan Emanet dizisinde Ziya’nın başına gelenler izleyicileri de üzdü… Günlük bir dizide bu kadar çok entrika olmasına şaşırtan birçok dizi hayranı var.

Emanet’in entrikaları artık meşhur oldu. Sosyal medyada bu yönüyle çok tartışılan dizinin heyecanlı sahneleri de reytinglerin iyi gelmesini sağlıyor. Ancak Emanet dizisi bir sezonu tamamlamaya doğru adım adım gidiyor. Final haftasında son 5 bölümde neler olacağı merakla bekleniyor.

Dizi Eylül ayından itibaren Kanal 7 ekranlarında ikinci sezonu ile yayınlanmaya devam edecek. İşte Emanet dizisinin 200.bölümün tamamı:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.