Ana sayfa Sosyal Medya Halil İbrahim Ceyhan’dan Emanet dizisine şık bir veda!

Halil İbrahim Ceyhan’dan Emanet dizisine şık bir veda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda Fox TV ekranında yayınlanacak olan Kirli Sepeti isimli dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Halil İbrahim Ceyhan, uzun süredir başrolünde bulunduğu Emanet dizisine de vade etti.

Yaman Kırımlı karakterini canlandıran ve bu rol sayesinde de geniş bir izleyici kitlesinin hayranlığını kazanan oyuncu, Emanet dizisine çok şey borçlu… Projenin başından bu yana büyük emekler veren ve ilk iki sezonda Sıla Türkoğlu ile birlikte çok da başarılı bir kariyer çıkışı sergileyen oyuncu, partnerinin ayrılmasına rağmen projede kalarak bir vefa örneği de sergiledi.

Ancak Emanet dizisine ve Yaman Kırımlı karakterine veda vakti de geldi. Yeni sezonda Kirli Sepeti isimli dizi ile bambaşka bir karakter ile hayranlarının karşısına çıkacak olan oyuncu, şık bir veda mesajıyla da eski dizisini unutmadığını ortaya koydu.

Oyuncu yayınladığı mesajda şöyle diyor: Yaman KIRIMLI ;Karşılıksız sevgiyi cesareti , özveriyi, sevdikleri için biteviye adanmışlığı her zerresine kadar yaşadın. Her karanlığın, aydınlığına derin bir inanç ve tutkuyla inandın savaştın, senin için elimden geldiğince mücadelende yoldaşın olmaya çalıştım. istediğin gibi anlayabildiysem yaşatabildiysem seni ne mutlu bana…Bana bu gözü kara delikanlıyı EMANET ettiği için başta yapımcısı olmak üzere yönetmenlerime, partnerlerime ve oyuncu arkadaşlarıma, ve bu güne karar çalıştığım tüm set ekibimize minnettarım. Ve bu yolculukta en çok ta evlerinde kalplerinde bize yer veren tüm sevenlerimize kucak dolusu sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Yaman’a hakkınızı helal edin benden yana helal olsun…”

Halil İbrahim Ceyhan'dan Emanet dizisine şık bir veda! 7