Ana sayfa Dizi Haberleri Esaret, Kan Çiçekleri ve Rüzgarlı Tepe dizisinin genç başrolleri izleyicinin desteğini arkasına aldı!

Esaret, Kan Çiçekleri ve Rüzgarlı Tepe dizisinin genç başrolleri izleyicinin desteğini arkasına aldı!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında önce Hint dizileri izleyicileri ekrana çekti, sonraki süreçte ise günlük yayınlanan Türk dizileri geniş bir izleyiciyi etkilemeyi başardı. Kanal 7 dizilerinin en dikkat çeken özelliği ise genç oyuncuların kısa sürede parlaması olarak gözüküyor. İşte bu noktada Özge Yağız, Gökberk Demirci, Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu gibi isimlerin son yıllarda ne kadar hızlı bir kariyer sıçraması yaptığını da hatırlatmakta fayda var.

Son dönemde de Kanal 7’de yayınlanan Esaret dizisinin fazlasıyla dikkat çektiğini belirtelim. Esaret dizisinin başrol ikilisi de sosyal medyada yapılan ankette birincilik elde etti.

Topluluk platformu KızlarSoruyor, günlük dizilerle ilgili hazırladığı anket ile dikkatleri çekti. Enkette topluluğuna ‘Aşkı En Tutkulu Yaşayan Dizi Çifti Hangisi?’ diye soruldu. Gelen cevaplar ise Kanal 7’nin 3 dizisinin genç çiftlerinin öne çıktığını ve ne kadar şanslı olduklarını anlatıyor.

Toplamda 514.631 oy ile son ana kadar iki dizi arasında çekişmeyle giden anketin kazananı ‘Aşkı En Tutkulu Yaşayan Çift’ seçildi.

Anketten zaferle çıkan Cenk Torun ve Mahassine Merabet’in başrolünde olduğu Esaret dizisi birinci seçildi. Oyların %50’sini alarak izleyiciye Aşkı tutkuyla yaşayan çift olduklarını kanıtlayan Mahassine Merabet ve Cenk Torun son dönemin öne çıkan ikilisi olarak sosyal medyada zaten çok konuşuluyordu.

Oyların %49’unu alarak yarışmanın ikinci gelen çifti ise: Kan davası yüzünden yaptıkları zorunlu evliliklerinin, zaman içinde gerçek bir aşka dönüştüğünü anlatan “Kan Çiçekleri” dizisinin başrol oyuncuları Yağmur Yüksel ve Barış Baktaş çifti oldu. G

eçen yılın Yılın Enleri anketinde ise “Yılın En İyi Dizisi” seçilen Kan Çiçekleri, ayrıca Yağmur Yüksel’e “En İyi Çıkış Yapan Oyuncu” ödülünü kazandırmıştı.

Ankette 3. sırada ise %1 oyla, hikayesi zor kararlar, bilinmezlikler ve imkansızlıklar ile dolu olan “Rüzgarlı Tepe” dizisinin kördüğüm aşıkları Cemre Arda ve Gökberk Yıldırım yer aldı.