Ana sayfa Sosyal Medya Emanet dizisinden sonra Halil İbrahim Ceyhan için Kirli Sepeti büyük bir şans oldu!

Emanet dizisinden sonra Halil İbrahim Ceyhan için Kirli Sepeti büyük bir şans oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Halil İbrahim Ceyhan, Kirli Sepeti dizi projesinden olmaktan dolayı çok memnun!
Halil İbrahim Ceyhan hayranları ünlü oyuncuya sosyal medya üzerinden geniş destek sunarken, pazar akşamları yayınlanan Kirli Sepeti dizisine gösterilen ilgi de reytinglere yansıyor.

Teşkilat ve Yargı isimli iki güçlü dizinin yanında yeni sezonun iddialı hikayelerinden birisini izleyicilerin karşısına getiren Kirli Sepeti dizisi, fakirler ile zenginler arasındaki ayırımı ortaya koyan bir proje.

Dizinin hikayesinde Murat karakteri ile iyi bir oyunculuk sergileyen Halil İbrahim Ceyhan da hayranlarından büyük destek görüyor. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda oyuncuya büyük destek sunan hayranları, Murat karakterinin iyi kalpli birisi olmasından da fazlasıyla etkilendi.

Halil İbrahim Ceyhan’ın Emanet dizisindeki Yaman karakteri ile geniş bir hayran kitlesine ulaşmasının ardından kariyerinde de önemli bir adım atarak Kirli Sepeti’ne katılması büyük bir yankı buldu.

Oyuncu, dizinin gidişatından da memnun. Geçtiğimiz günlerde üniversite öğrencileri ile bir araya gelen oyuncu, “Güzel gidiyor, iyi bir karşılık buldu, izleyici beğendi. Tutku ile devam eden, bizi izleyenler var. Biz de onlara elimizden geldiğince güzel işler çıkartmaya çalışıyoruz. Çok keyifli bir şekilde set devam ediyor” açıklamasında bulundu.

Emanet dizisinden ayrılması ile de konuşulan oyuncu, bunun nedenleri hakkındaki soruyu da dikkatli bir şekilde yanıtladı.

Bazı değişiklikler olabildiğini hatırlatan Halil İbrahim Ceyhan, “Kariyer planlamamı farklı bir yol belirledim ve oradan devam ediyorum” diyerek detay vermek istemedi.