Ana sayfa Sosyal Medya Halil İbrahim Ceyhan diye okunur, adı bundan böyle rekor ile anılır!

Halil İbrahim Ceyhan diye okunur, adı bundan böyle rekor ile anılır!

tarafından ker_def

Halil İbrahim Ceyhan’ın sosyal medyadaki yükselişini destekleyen yeni veriler ortaya çıktı. Emanet isimli Kanal 7’de yayınlanan günlük dizide çok başarılı bir performans ortaya koyan genç oyuncu, şimdilerde kariyerinin adeta zirvesinde yer alıyor.

Kirli Sepeti isimli Fox TV’de pazar akşamları yayınlanan yeni dizide Murat karakteri ile yan rollerden birisini canlandırıyor olsa da hayranlarının sosyal medyadaki müthiş etkileşimine bakınca şaşırmamak elde değil.

Sadece Türkiye’de değil dünyanın birçok ülkesinde çok geniş bir hayran kitlesinden destek gören Halil İbrahim Ceyhan, 2023 yılı boyunca da en çok konuşulan erkek oyuncu olarak göz kamaştırdı.

Digilup tarafından yapılan 2023 yılı değerlendirmesinde kullanıcıların yaptıkları paylaşımlar üzerinden Halil İbrahim Ceyhan’ın 21 milyon 400 bin paylaşıma konu olması ile sosyal medyanın en çok konuşulan erkek oyuncusu olarak rakiplerine fark attığını görmekteyiz.

En yakın rakibi olan Kardeşlerim dizisindeki Recep Usta’yı 3’e katlayan Halil İbrahim Ceyhan, sosyal medyada adeta krallığını ilan etti.

Rekor denilebilecek bir etkileşim gücünü elinde bulunduran ve 2023 yılında sosyal medyadan milyonlarca insanı etkilemeyi başaran Halil İbrahim Ceyhan adına daha oyunculuk macerasının başlarında bu kadar güçlü bir sosyal medya desteği bulması büyük bir başarı olarak kabul ediliyor.

Yiğit Koçak, Engin Altan Düzyatan, Engin Akyürek, Onur Seyit Yaran, Akın Akınözü, Kerem Bürsin, İlhan Şen ve Alp Navruz’un da listede sırasıyla yer aldığını belirtelim.

Halil İbrahim Ceyhan diye okunur, adı bundan böyle rekor ile anılır! 7