Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Pakistan’da çok sevilen dizi Kanal 7’de! Mutlu Ol dizisi başlıyor!

Pakistan’da çok sevilen dizi Kanal 7’de! Mutlu Ol dizisi başlıyor!

tarafından ker_def

Kanal 7 heyecan dolu dizilerine bir yenisini daha ekliyor. Pakistan’da yoğun ilgi gören ve adından sıkça söz ettiren ‘Mere Humsafar’ isimli dizi Kanal 7 ekranlarında ‘Mutlu Ol’ adıyla izleyicilerle buluşmaya geliyor. Oldukça zor bir dönemden geçen Hena ile yurt dışından yeni dönmüş Hamza’nın fedakarlıklarla dolu aşk öyküsü Mutlu Ol ile izleyici karşısına çıkacak.

Kanal 7 ekranlarının yeni dizisi ‘Mutlu Ol’ fedakarlığın ve aşkın hikayesini ekranlara taşıyacak. Babası tarafından küçük yaşta terk edilen Hena ve onun zorlu yolculuğunda kurtarıcısı olan Hamza’nın aşkı Mutlu Ol ile ekrandaki yerini alacak. Üvey annesi tarafından istenmediği için ailesinden uzaklaşmak zorunda kalan Hena, amcasıyla yaşamaya başlar.

Fakat yengesi Hena’ya eziyet eder ve onu evde istemez. Bunca eziyete rağmen gidecek yeri olmadığı için sesini çıkaramayan Hena, büyük bir bunalıma girer. Raees Hala’yı akli dengesi yerinde olmayan çalışanı Naveed ile evlendirmeyi planlar. Hena’nın hayatındaki her şey kötü giderken karşısına Hamza çıkar. Hayata yeniden tutunan Hena tüm bu sıkıntılı ve zor günlerin ardından kendisi için güzel günleri umut etmektedir.

Hena amcası ve yengesinin baskısından kurtulacak mı? Hamza, Hena’nın yaralarını nasıl saracak? Hena ve Hamza tüm engellere rağmen hayatlarını birleştirebilecek mi?

Hamza ile Hena’nın fedakarlıklarla dolu aşk hikayesi ‘Mutlu Ol’ hafta içi her gün, saat 21.20’de Kanal 7’de…