Ana sayfa Dizi Haberleri Kirli Sepeti dizisine yönelik senaryo eleştirileri sonrasında dikkat çekici bir karar alındı!

Kirli Sepeti dizisine yönelik senaryo eleştirileri sonrasında dikkat çekici bir karar alındı!

tarafından ker_def

Now televizyon kanalında pazar akşamları yayınlanmakta olan Kirli Sepeti dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken bir yapım oldu. Dizinin başrollerinde Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Melisa Döngel, Halil İbrahim Ceyhan, Serkay Tütüncü ve Bestemsu Özdemir gibi önemli isimler bulunuyor.

Kirli Sepeti dizisinin pazar akşamları Teşkilat ve Yargı isimli rakip diziler karşısında çok iyi bir çıkış yaşadığını, geniş bir izleyici kitlesini etkilediğini hemen hatırlatalım. Daha önceki sezonlarda hem Yargı hem de Teşkilat dizileri ile bu kadar güçlü şekilde mücadele eden dizi olmamıştı.

Pazar akşamları Kirli Sepeti dizisinin ortalamanın üzerinde gelen reytingleri hikayesinin başarısı olarak da yorumlanabilir. Ancak son dönemde dizinin senaryosuna yönelik çeşitli eleştiriler de sosyal medyada yer alıyordu.

Dizinin güçlü bir şekilde ilerlemesini sağlayabilecek bir hikayesi olmadığı yönünde eleştiriler geliyor, karakterlerin para için yaptıkları eleştiriliyor ve kadın karakterlerin de erkeklerle ilişkilerindeki tavırları sosyal medyada sorgulanıyordu.

Yani, Kirli Sepeti isimli dizi projesinin geniş bir hayran kitlesi olmasına ve iyi reytingler almasına rağmen sorunlar yaşadığı yönünde bir algı da sosyal medyadaki yorumlara yansımıştı.

Yeni süreçte hikayeye yönelik yepyeni bir adımın geleceğinin işareti senarist değişikliği ile verilmiş oldu. Dizinin tecrübeli senaristi Nermin Yıldırım yerine iki yeni isim senaryoyu yazmak ile görevlendirildi.

Aşk Mantık İntikam ve Kraliçe dizilerini de yazan Nil Güleç Ünsal ile Özlem İnci Hekimoğlu, artık yeni bölümlerin hikayesini yazacak.

Kirli Sepeti dizisi için bu değişiklik nasıl sonuçlar doğuracak henüz bilinmese de önümüzdeki birkaç bölümde izleyici yorumlarının öne çıkacağını söylemek mümkün.