Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Emine Akkaya cevapladı; İkizler Burcu arzu ettiği evi satın alacak mı?

Emine Akkaya cevapladı; İkizler Burcu arzu ettiği evi satın alacak mı?

tarafından sevda

Astrolog Emine Akkaya, youtube kanalında yaptığı haftalık burç yorumları ile astroloji meraklılarından büyük  ilgi görüyor. Bu hafta gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek? Ünlü astrolog 25 Şubat -3 Mart haftasında İkizler burcu için şunları söyledi;

Sevgili İkizler, bu hafta sizin için her şey gayet güzel gidiyor, ancak ufak tefek dedikodular biraz canınızı yakacak. kimsenin dediklerine kulak asmamanızı öneririm. İşinize konsantre olun, sizin başarılarınızı kıskananlar var bunlara fırsat vermeyin.

Son zamanlarda sağlığınızla ilgili idrar yolu enfeksiyonu yada böbreklerle alakalı ufak tefek sıkıntılarınız olabilir, sağlığınızı ihmal etmeyin. Evliliğinizle ilgili partnerinize  küçük sürprizler yapmak isteyebilirsiniz.

Nisan ayına kadar satılmasını beklediğiniz bir mülk var o satılınca arzu ettiğiniz evi alacaksınız. Sevgili İkizler burcu bu yıl kendinizi bulma yılındasınız, iyi değerlendirmenizi tavsiye ediyorum.