Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Emine Akkaya haftalık burç yorumunda; Balıklara güzel haberler verdi!

Emine Akkaya haftalık burç yorumunda; Balıklara güzel haberler verdi!

tarafından sevda

Astrolog Emine Akkaya, youtube kanalında yaptığı haftalık burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Bu hafta gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek? Ünlü astrolog, 4-10 Mart haftasında Balık burcu için şunları söyledi;

Sevgili Balıklar, bu sene paraya odaklısınız, işinizi sağlam zemine oturtmak istiyorsunuz, Nisan ayına kadar bu gerçekleşecek. Ortaklı iş yapan Balık burcu muhteşem paralar kazanacak. Eğer işinizle alakalı yaşadığınız bir gerginlik varsa son bulacak, olmak istediğiniz noktaya geleceksiniz. Ancak devlete girmek isteyen bazı Balık burcu için bu sene değil, seneye güzel kapılar açılacak.

Ailede gereksiz laf atışmaları söz konusu, bu atışmaları bırakıp aile içinde bütünleşmenizi öneriyorum. Deniz kenarında bir ev almak isteyen Balık burcu sabırlı olun, isteğiniz gerçekleşecek.
İlişkisi biten Balık burçları ise üzülmesin, yeni ilişkileri onlar için daha hayırlı olacak. Evlilik yapmak isteyenler de Nisan ayına kadar bunu gerçekleştirecek. Balıklar, şanslı ve verimli bir haftadasınız güzel değerlendirmenizi öneriyorum.