Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Emine Akkaya’dan haftalık burç yorumunda Akreplere tavsiye; “Maddi anlamda biraz daha dişinizi sıkın!”

Emine Akkaya’dan haftalık burç yorumunda Akreplere tavsiye; “Maddi anlamda biraz daha dişinizi sıkın!”

tarafından sevda

Youtube kanalındaki haftalık burç yorumları astroloji meraklıları  tarafından heyecanla beklenen ünlü astrolog Emine Akkaya, bakalım bu hafta Akrep burcu için neler söyledi? Akreplere ne gibi öneri ve tavsiyelerde bulundu; İşte Akkaya’nın yorumundan öne çıkanlar;

“Sevgili Akrepler, maddi sıkıntılarınız sizi yıpratıyor ancak size iki ay daha sabırlı olun diyorum, bu ay için birinden borç alabilirsiniz. Ortaklı iş yapmak isteyen Akreplere önerim, şubat ayının bitmesini bekleyin hemen karar vermeyin. Uzun süredir küs olduğunuz insan bu hafta size adım atacak, hakkınızı helal etmediğiniz bir kişi var, onunla da sorunlarınızı halletmenizi öneririm çünkü bu durum sizin enerjinizi çalıyor. Sevgiye aşka ihtiyacı olan Akrep burcu için bu hafta güzel bir aşk müjdesi verebilirim, evli Akrepler de sorunlarını aştılar, yeni bir eve geçiş söz konusu olabilir onlar için de aydınlık bir dönem olacak. Sağlık konusunda ise diş eti problemleri olabilir, dikkatli olmanızda fayda var”