Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Emrah Serbest baba ve kızının ölümüne sebep olduğu kazayı itiraf etmese daha zor duruma düşecekti

Emrah Serbest baba ve kızının ölümüne sebep olduğu kazayı itiraf etmese daha zor duruma düşecekti

tarafından ker_def

Emrah Serbest baba ve kızının ölümüne sebep olduğu kazayı itiraf etmese daha zor duruma düşecekti 7

Hızımı 130-140 km’ye düşürdüm

Tutuklanan Emrah Serbes mahkemedeki ifadesinde, “O gün tatil için arkadaşım Kenan Doğru Bodrum’a doğru yola çıktık. Kenan iş bulamadığını söyleyince 2 bin TL’ye şoförüm olması için anlaştık. O gün işe başladı. Önce arabayı Kenan kullanıyordu. Yorulunca İzmir’e doğru ben kullanmaya başladım. Yağmur çiseleyince hızımı 130-140 km’ye düşürdüm. Rampayı çıkınca orta şeritte bir araç gördüm. Direksiyonu kırdım ama araca çarptım. Takla atarak sağdaki tele takıldık. Sunrooftan dışarı çıktık ve çarptığımız araca gittik. Araçtaki bayanın yaşadığını fark ettim ve geçen araçlara ‘112’yi arayın’ dedim. Camdan fırlayarak ölen çocuğu görünce kendimi kaybettim. Suçu üstlenmememin nedeni budur. Arkadaşım Kenan bunu anlayınca suçu üstlendi. Araç kullanırken kesinlikle alkol ya da uyuşturucu kullanmadık. Kazadan sonra İstanbul’a gittim. Bir psikiyatri kliniğinde 4-5 gün tedavi oldum, kendimi cezaevine hazırladım. Cezama razıyım” dediği öğrenildi.

‘Özrünü kabul etmiyoruz’

Emrah Serbes’in itirafından sonra kazada ölen Ayhan Özçelik’in yeğeni Gizem Bozdağ yaptığı açıklamada, ”Ayhan Özçelik benim dayım. Zeynep de kuzenim. Özrünü asla kabul etmiyoruz. Kendisinin ve ailesinin aynı acıyı kat ve kat daha fazla yaşamasını diliyorum” dedi. Twitter kullanıcıları ise itirafla ilgili ikiye bölündü. Kimileri Emrah Serbes’in itirafının takdir edilmesi gerektiğini belirtirken kimileri de ‘Alkol mü, madde mi? Kimbilir hangi nedenle bu kadar bekledi” diyerek tepkilerini dile getirdi.