Ana sayfa Dizi Haberleri En çok gülen yüz görebileceğiniz dizi seti Gönül Dağı!

En çok gülen yüz görebileceğiniz dizi seti Gönül Dağı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisinin çekimleri Eskişehir’in soğuk havasına rağmen yoğun bir tempoda devam ediyor. Sivrihisar ilçesinde yapılan çekimlere ilginin yoğun olduğunu ve otobüslerle ilçeye gelen dizi hayranlarının çekim yapılan mekanları gezdiğini biliyoruz.

Yaz aylarında daha çok yaşanan bu durum, kış döneminde çok azalmış olsa da yine de hayran ilgisi sürüyor. Gönül Dağı dizisi de cumartesi akşamları TRT1 ekranında yayınlanmaya devam ediyor. Kuruluş Osman’ın sezonun en iyi reytinglerini almasının ardından, bu sezon en iyi ikinci dizi olarak yoluna devam eden Gönül Dağı’nın iki başrol oyuncusu da çok iyi uyum sağladı.

İkinci sezonu devam eden dizinin 49 bölümü geride kaldı. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan ikilisi, başrolün hakkını veren performanslarının yanı sıra, sette çok iyi bir arkadaşlık ortamı da kurdu… İkilinin kamera arkasına yansıyan görüntülerini görenler, aralarındaki samimiyetin ve yüksek enerjinin de farkına varıyor.

En çok gülen yüz görebileceğiniz dizi seti Gönül Dağı! 72

Gönül Dağı dizisinden sıklıkla paylaşılan kamera arkası görüntülerde dikkat çeken bir başka detay ise, ekibinin çoğunlukla gülümsediği ve çekimlerin büyük bir neşe içinde geçtiği anlaşılıyor. Gülsim Ali İlhan, bu proje ile birlikte daha geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Oyuncu, sette hem yüksek enerjisini sergiliyor hem de çekimlerin perde arkasında en çok kahkaha atan ve arkadaşlarını neşelendiren isimlerin başında geliyor.

Gülen yüzlerin en çok olduğu dizi olarak öne çıkan Gönül Dağı hem hikayesi hem setteki aile ortamı hem de izleyicilerin gösterdiği yoğun ilgi ile bu sezon en iyi dizilerden birisi olarak göze çarpıyor.

Gönül Dağı’nın çekim ekibinin de aşırı soğuklara rağmen işlerini başarıyla yürütmesi, her hafta bir bölümün titizlikle çıkartılması da takdir edilecek bir başarı olarak dikkatlerimizi çekiyor. İşte dizinin setinden neşeli anlar: