Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslıhan Karalar çok farklı bir rolle geliyor, Limit dizisi heyecanı yaşıyor!

Aslıhan Karalar çok farklı bir rolle geliyor, Limit dizisi heyecanı yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aslıhan Karalar’ın rol aldığı 4 projesi 2022 yılında yayınlanacak! Oyuncu 3’ü sinema filmi ve birisi dizi olmak üzere 4 farklı yapımda yer aldı ve henüz bu projeler izleyicilerle buluşmadı. Aslıhan Karalar, bir güzellik merkezinin açılışına katıldı. Burada yaptığı açıklamada fazla makyaj yapmayı sevmediğini ve özel günlerde yaptığını anlatan oyuncu, doğal olmayı tercih ediyor. Sette bunu başaramasa bile set dışında cildini rahatlatan Aslıhan Karalar, yeni proje teklifleri alıyor.

1999 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncu, 2018 yılında Şahin Tepesi isimli dizideki Ezgi karakteri ile setlere adım attı. Ardından Kuruluş Osman dizisinde Burçin Hatun olarak atv ekranında izleyicilerle buluşan Aslıhan Karalar, kısa sürede büyük popülerlik yakaladı.

Hem yetenekleri hem güzelliği hem de düzgün fiziği ile dikkatleri çeken oyuncu, üst üste sinema filmlerinde ve bazı dijital dizilerde rol aldı… Adanış Kutsal Kavga, Daha İyi Bir Yarın ve Aynasız isimli sinema filmlerinin 2022 yılında yayınlanacağını belirten oyuncu, yaz ayında çekimleri yapılan Limit isimli dijital dizinin de yayınlanmasını beklediğini belirtti.

Tolgahan Sayışman’ın sahibi olduğu yapım firması tarafından çekilen Limit isimli dizide çok farklı bir karakteri canlandırdığını anlatan Aslıhan Karalar, şunları söyledi: “Limit’te çok farklı bir karakteri canlandırdım. Onun girmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Onun dışında görüştüğüm 3-4 tane iş var.”

Her rol için oyuncu koçları ile çalıştığını anlatan Aslıhan Karalar, eğitimlerine devam ettiğini diksiyon konusuna özellikle eğildiğini anlattı.

Bire bir oyuncu koçları ile kendisini geliştirmekte olduğunu anlatan Aslıhan Karalar, Londra’da başladığı işletme konulu üniversiteyi de bitirdiğini dile getirdi. Oyuncu, en büyük isteğinin konservatuvar okumak olduğunu ve yurt dışında çok iyi bir okula başvurduğunu da anlattı.

“Konservatuvar mezunu olmak hayalim, inşallah gerçekleştirebilirim” diye konuşan oyuncu, set dışında ise spor yaptığını, kitap okuduğunu ve sinema filmlerini takip ettiğini sözlerine ekledi.