Ana sayfa Dizi Haberleri En son Yalancılar ve Mumları’nda rol alan Feyyaz Duman bomba gibi bir diziyle ekrana dönüyor!

En son Yalancılar ve Mumları’nda rol alan Feyyaz Duman bomba gibi bir diziyle ekrana dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranın en sevilen erkek oyuncularından biri olan Feyyaz Duman yeni projesini belirledi. En son Fox TV’de yayınlanan Yalancılar ve Mumları dizisiyle ekrana gelen Feyyaz Duman, önümüzdeki günlerde çok iddialı bir şekilde ekrana gelmeye hazırlanan bir dizinin kadrosuna dahil oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Feyyaz Duman, güçlü kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle dikkat çeken Oğlum dizisiyle anlaştı. Duman, Ay Yapım tarafından Show TV için çekilecek dizide Songül Öden’in eşini canlandıracak.

Güçlü oyunculuğuyla tanınan Feyyaz Duman, yine son derece güçlü isimlerden oluşan Oğlum dizisinin oyuncu kadrosunu zirveye taşıyor. Oğlum dizisinin oyuncu kadrosu Canan Ergüder, Songül Öden, Nihal Yalçın, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka ve Tuğçe Açıkgöz gibi çok güçlü isimlerden oluşuyor.

En son Yalancılar ve Mumları’nda rol alan Feyyaz Duman bomba gibi bir diziyle ekrana dönüyor! 7

Yetenekli oyuncu ekran dünyasına İçerde dizisiyle adım atmıştı. En büyük çıkışını ise Özge Özpirinçci’nin başrolünde yer aldığı Kadın dizisiyle yapmıştı. Feyyaz Duman bu dizide canlandırdığı Arif karakteriyle tüm izleyicilerin kalbini kazanmıştı.

Feyyaz Duman, Kadın dizisinin ardından Baraj’da rol aldı. Baraj, Duman’ın ilk başrolüydü. Baraj dizisi sona erdikten sonra Feyyaz Duman bu kez Fox TV için çekilen Yalancılar ve Mumları dizisinde rol aldı. Ancak dizi reytingleri düşük gelince beşinci bölümüyle final yaptı.

Usta oyuncu Feyyaz Duman, yeteneğini şimdi de Oğlum dizisinde sergileyecek. Kara Para Aşk dizisine imza atan Ahmet Katıksız’ın yöneteceği Oğlum dizisinin ocak ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

İki çocuğun hikayesi üzerinden gelişecek olan Oğlum dizisi son yıllarda ülkemizde yaşanan yoksullaşmaya paralel olarak dar gelirli ailelerin çocuklarını öne çıkartan bir proje olması sebebiyle şimdiden merak uyandırmış durumda.