Ana sayfa Sosyal Medya Hayranları merakta; Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti gerçekten ayrıldı mı?

Hayranları merakta; Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti gerçekten ayrıldı mı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Magazin dünyasının gözde çiftlerinden Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir ayrıldı mı? Magazin basınında haklarında sık sık ayrıldılar şeklinde haber çıkan ünlü çiftin hayranları bu sorunun cevabını merak ediyor.

Bu yılın en sürpriz aşklarından biri şüphesiz oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç aşkı oldu. Aşklarını göz önünde yaşayan ve hayranları tarafından çok yakıştırılan çift hakkında magazin basınında ayrıldılar yönünde haberler yer alıyor. Koç ile Özdemir hakkında çıkan haberler ikilinin hayranlarını da merakta bıraktı.

Geçtiğimiz günlerde de çift hakkında ayrılık haberleri çıkmış ancak Demet Özdemir instagram hesabından konuyla ilgili jet hızıyla bir paylaşım yapmıştı. Ünlü oyuncu, çıkan haberleri nazar boncuğu emojisiyle yalanlamıştı. Aynı paylaşımı Oğuzhan Koç kendi instagram hesabında da yayınlamıştı.

Hayranları merakta; Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti gerçekten ayrıldı mı? 7

Ünlü çiftin bu defa çıkan haberlere karşı sessizliğini koruması haklarında çıkan ayrılık haberlerini doğrular nitelikte. İki ünlü isimden de henüz haberleri yalanlayan bir açıklama gelmedi.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç ayrılık haberleri karşısında sessizliğini koruyor. Magazin basınında yer alan haberlere göre; Geçtiğimiz haftalarda baş başa Paris’e giden sevgililerin İstanbul’a döndüklerinde yollarını ayırdığı ortaya çıktı.

Özdemir, annesi Ayşen Şener’in rahatsızlığı sebebiyle onunla daha çok ilgilenebilmek için aldığı kararı sevgilisi Koç’a iletti. Daha sonra buluşup konuşan çift, arkadaş kalarak ilişkilerini bitirmeye karar verdi.

Hayranlarını şoke eden karar sonrası Demer Özdemir’in, yakın çevresine, “Bu kez kesin bitti. Bir daha geri dönüşü yok” dediği iddia edildi.

Öte yandan çiftin sosyal medya hesaplarından birlikte yer aldıkları fotoğrafları silmedikleri de dikkatlerden kaçmadı.