Ana sayfa Sosyal Medya Kıbrıs Zafere Doğru dizisi biten Pelin Karahan’ın tatlı telaşı!..

Kıbrıs Zafere Doğru dizisi biten Pelin Karahan’ın tatlı telaşı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- ‘Kavak Yelleri’ dizisinde canlandırdığı ‘Aslı’ karakteriyle şöhreti yakalayan, ünlü oyuncu Pelin Karahan son olarak TRT1’de yayınlanan Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde ‘İnci’ karakterini canlandırdı.

Dizisi final yapan oyuncu şu sıralar hem dinleniyor hem de çocuklarıyla vakit geçiriyor. 2014 yılında iş insanı Bedri Güntay ile nikah masasına oturan ünlü oyuncunun Ali Demir ve Can Eyüp adında iki oğlu var.

Pelin Karahan’ın büyük oğlu Ali Demir, yedi başına bastı. Güzel oyuncu, oğlunun doğum gününü instagram hesabından paylaştığı karelerle kutladı.

Karahan paylaşımına, “Ah ne ara büyüdün sen. canım oğlum, ilk göz ağrım. Ali Demir’im yedi oldu bugün. Merhametinin hiç eksik olmadığı, kalbinin ve aklının doğru insanlarla buluştuğu güzel yılların olsun” notunu düştü.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Pelin Karahan (@pelinkarahan)’in paylaştığı bir gönderi

Pelin Karahan’ın paylaşımına, Bade İşçil, Demet Akalın, Hatice Şendil ve Selen Öztürk’ün de aralarında bulunduğu pek çok ünlü isim yorum yaptı.

İki erkek çocuğu olan oyuncu geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda, üçüncü çocuğu düşünmediğini söyleyerek, “Aklımızda yok. Allah isteyene versin. Benim iki tane sağlıklı evladım var” şeklinde konuştu.