Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Akyürek hayranları bayram yapıyor! Haziran, Engin Akyürek ayı olacak!

Engin Akyürek hayranları bayram yapıyor! Haziran, Engin Akyürek ayı olacak!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Türkiye’nin en sevilen aktörlerinden biri olan Engin Akyürek, özellikle Kara Para Aşk’ın dünyada elde ettiği büyük başarının ardından yurt dışında da çok ünlü bir isim haline geldi. En son Sefirin Kızı dizisiyle ekrana gelen Akyürek’i hayranları çok özledi. Ancak hasret yakında bitiyor. Çünkü Engin Akyürek iki yeni yapımla arka arkaya hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Engin Akyürek’in sadece Türkiye’deki değil tüm dünyadaki hayranları bu aralar bayram yapıyor. Çünkü yakışıklı oyuncu önümüzdeki günlerde biri film diğeri dizi iki yapımla hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Engin Akyürek’in başrolünde yer aldığı Yolun Açık Olsun filmi ve Kaçış dizisi, hayranları tarafından büyük heyecanla bekleniyor!

Engin Akyürek hayranları bayram yapıyor! Haziran, Engin Akyürek ayı olacak! 8

Engin Akyürek’in başrolünü Tolga Sarıtaş’la paylaştığı Yolun Açık Olun isimli film 23 Mayıs’ta Netflix’te yayınlanacak. Senaryosunu Hakan Evrensel’in yazdığı filmin yönetmen koltuğunda Yedinci Koğuştaki Mucize isimli filmin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin otururken, projenin yapımını Lanistar Medya ile Same Film üstlendi.

Güçlü konusu ve başarılı kadrosuyla dikkat çeken filmin kadrosunda ayrıca İlker Kızmaz, Belfu Benian, Alpay Kemal Atalan, Ergun Kuyucu, Ebru Nil Aydın ve Özlem Çakar Yalçınkaya gibi isimler bulunuyor. Film iki asker arkadaşının hikayesini anlatıyor.

Engin Akyürek hayranları bayram yapıyor! Haziran, Engin Akyürek ayı olacak! 9

Engin Akyürek’in başrolünü İrem Helvacıoğlu ile paylaştığı Kaçış ise 14 Haziran’da Disney Plus’ta yayınlanacak. Kaçış, 14 Haziran’da Türkiye’deki yayınına başlayacak Disney Plus’ın ilk Türk dizisi olacak. Hikayesi Engin Akyürek’e ait olan Kaçış dizisi Suriye’deki savaşın ardından sınırda yaşananları konu alan aksiyon dolu bir dizi.

Kaçış; savaş fotoğrafçısı Mehmet ve farklı ülkelerden gelen bir grup gazetecinin; araştırma yapmak üzere bir Ezidi köyüne gidişleri ile başlıyor. Dizide sınır ötesine gizlice geçen grubun bir baskın sonucu radikal terör örgütünün eline düşmeleri, sonrasında yaşadıkları dramları, değişimleri ve kaçış hikayeleri heyecan dolu bir dille anlatılıyor.