Ana sayfa Sosyal Medya Engin Altan Düzyatan 2 yıllık ayrılıktan sonra geri dönüyor!

Engin Altan Düzyatan 2 yıllık ayrılıktan sonra geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Barbaroslar dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Engin Altan Düzyatan, yoğun bir hazırlık döneminin ardından çekimlere başlamıştı.

Yeni sezonda TRT1’in en iddialı dizisi olması beklenen, yüksek bütçesi ve profesyonel ekipleri ile göz dolduran Barbaroslar dizisinin çekimleri devam ediyor… Dizinin ne zaman ekrana geleceği belli olmasa da fragmanlar yayınlanmaya başlandı. Bu da Eylül veya Ekim ayı gibi Barbaroslar dizisinin başlayabileceğine işaret ediyor.

Engin Altan Düzyatan, 5 sezon süren Diriliş Ertuğrul dizisiyle birlikte 5 sezon TRT1 ekranında adeta fırtına gibi esmişti. 2019 yılında final yapan efsane diziden 2 yıl sonra Düzyatan, yeni bir TRT1 dizisiyle tekrar kamu ekranında yerini alacak.

Düzyatan, instagram hesabından deniz temalı paylaşımları ile de dikkat çekmeye başladı. Temmuz ayında deniz temalı iki paylaşım yapan oyuncu, yeni imajıyla da dikkat çekti.

Engin Altan Düzyatan 2 yıllık ayrılıktan sonra geri dönüyor! 8

Barbaroslar dizisinin fragmanını da instagram hesabından yayınlayan oyuncu, takipçilerinden büyük bir destek de aldı…

Takipçilerinin bayramını kutladığı fotoğrafında da yine deniz temalı bir pozunu yayınlayan oyuncu, tatil döneminde çalışan bir grup ünlü isimden birisi olarak dikkatleri çekmeye devam ediyor.

Engin Altan Düzyatan 2 yıllık ayrılıktan sonra geri dönüyor! 9

Düzyatan’ın bayram mesajına 400 binin üzerinde beğeni yapıldı.