Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’den sonra Barbaroslar dizisine flaş iki isim katıldı!

Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’den sonra Barbaroslar dizisine flaş iki isim katıldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in büyük bütçeli yapımlarından birisi olan Barbaroslar için uzun süredir hazırlıklar devam ediyor. Denizlerde geçen hikayesi nedeniyle platoda, mühendisler ve özel bir ekip tarafından gemiler inşa edildi. Geçtiğimiz günlerde dizide kullanılacak bu gemiler fotoğrafları da basında yer almıştı.

Engin Altan Düzyatan’ın Diriliş Ertuğrul’dan sonra ekrana dönmeye hazırlandığı Barbaroslar dizisinin bir diğer oyuncunun da Sen Anlat Karadeniz dizisinden sonra ekranda yer almayan Ulaş Tuna Astepe olduğu da gündeme gelmişti.

İki oyuncu, birlikte verdikleri pozlarla, Barbaroslar dizisinin iki oyuncusu olarak yapım firmasında bir araya geldiklerini de göstermişlerdi.

Kadrosu merak edilen diziye iki ismin daha katıldığı öğrenildi. Denizlerin fatihi olarak adlandırılan Barbaros Hayreddin Paşa ve kardeşi Oruç Reis’in hikayesini ekrana taşıyacak olan diziye usta oyuncu Yetkin Dikinciler ve Caner Topçu da katıldı.

Barbaroslar dizisinin yeni oyuncuları açıklandı! İki bomba isim daha var! 7

Kadroya yeni katılan isimlerle birlikte bu kez dizinin 4 ana karakteri de belli oldu. İddialı dizide Yetkin Dikinciler İshak’ı, Caner Topçu da Barbaros Hayreddin ve Oruç Reis’in bir diğer kardeşi İlyas’ı canlandıracak.

Engin Altan Düzyatan’ın Barbaros Hayreddin Paşa’yı ve Ulaş Tuna Astepe’nin de Oruç Reis’i oynayacağı  canlandıracağı dizinin hazırlıkları sürüyor.

Es Film imzalı dizinin Eylül ayında ekranda olması planlanıyor. Dizinin 4 oyuncusu, dizi için özel olarak hazırlanan platodaki gemilerde poz verdiler.

Yetkin Dikinciler en son BluTV için çekilen Yeşilçam dizisinde Reha karakterine hayat veriyor ayrıca. Oyuncu, geçtiğimiz günlerde de Menajerimi Ara dizisine konuk olmuştu.

Genç oyuncu Caner Topçu ise ekranların çok yeni bir ismi. İlk kez Bilinçsizler filminde ekranlara gelen Topçu, 2021’de BluTV için çekilen Hiç dizisinde Deniz karakterini canlandırdı.

Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'den sonra Barbaroslar dizisine flaş iki isim katıldı! 9

Barbaroslar için döneme özel kostümler, dekorlar hazırlanırken, çekim teknikleri ve efektleriyle de projenin dikkat çekeceği şimdiden konuşuluyor. Yurt dışından gelen teknik alandaki uzman isimler de Barbaroslar için hazırlık yapmakta.

Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'den sonra Barbaroslar dizisine flaş iki isim katıldı! 10

Yönetmenliğini Taylan Biraderler’in yapacağı dizinin senaryosu senaryosu Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz tarafından kaleme alınıyor.

Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'den sonra Barbaroslar dizisine flaş iki isim katıldı! 11