Ana sayfa Dizi Haberleri Bu çifti çok konuşacaksınız! Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz, Baht Oyunu dizisiyle çoktan sosyal medyanın dilinde!

Bu çifti çok konuşacaksınız! Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz, Baht Oyunu dizisiyle çoktan sosyal medyanın dilinde!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezonu kapatmaya hazırlanan dizilerin yanı sıra pek çok yeni dizinin hazırlıkları da hummalı bir şekilde sürüyor. Yaz ekranında daha çok romantik komedi türündeki diziler ekranda olacak. Her yaz olduğu gibi yine keyifli, eğlenceli ve renkli dünyalarla, yeni dizi çiftleri konuşulmaya başlanacak!

Sezonun en merak edilen yaz dizileri arasında Baht Oyunu da var. Kısa süre önce Hekimoğlu dizisinden ayrılan Aytaç Şaşmaz ile en son Sol Yanım dizisinde oynayan Cemre Baysel’i buluşturuyor dizi.

Cemre Baysel, Ramo’nun ilk sezonunda da rol almış ve Fatoş karakteri ile çok beğenilmişti. Baysel’i bu kez bir romantik komedide Aytaç Şaşmaz ile buluşturan Baht Oyunu dizisi, Kanal D’de yayınlanacak. Dizinin tanıtımı kısa bir süre önce yayınlanmıştı.

Tanıtımla birlikte şimdiden konuşulmaya başlanan çift Ada ve Bora, yaz aylarında çok konuşulacaklar. Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’i birbirlerine yakıştıran izleyiciler, sosyal medyada yorumlar yapmaya başladılar bile.

Yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı ARC Film imzalı Baht Oyunu dizisinin yayın tarihi henüz belli değil.

Kamera arkasından eğlenceli anları aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…

Dizide Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in yanı sıra İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor.

Erkan Birgören ve Tuna Kıygı’nın senaristliğini yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturuyor. Baht Oyunu, ilk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan Ada’nın hikayesini izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor.

İşte izleyicilerden gelen yorumlardan bazıları…

Bu çifti çok konuşacaksınız! Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz, Baht Oyunu dizisiyle çoktan sosyal medyanın dilinde! 9 Bu çifti çok konuşacaksınız! Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz, Baht Oyunu dizisiyle çoktan sosyal medyanın dilinde! 10 Bu çifti çok konuşacaksınız! Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz, Baht Oyunu dizisiyle çoktan sosyal medyanın dilinde! 11

Yayınlanacağı gün henüz belli olmayan dizi çok yakında Kanal D ekranlarında olacak.