Ana sayfa Sinema Hayranlarına göre Bergen rolüne Farah Zeynep Abdullah çok yakıştı!

Hayranlarına göre Bergen rolüne Farah Zeynep Abdullah çok yakıştı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Hazırlıklarına çok uzun süre başlanan ancak araya pandeminin girmesiyle çekimleri bir hayli geciken Bergen filminde nihayet yol alındı. Filmden ilk tanıtım, başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah tarafından paylaşıldı. Hayranları Abdullah’ın bu role çok yakıştığını söyledi.

80’li yıllarda Türkiye’de Arabesk müziğin kraliçesi olarak tanımlanan ve acılı hayatıyla bilinen Bergen’in hayatını anlatan filmin çekimleri bir süre önce başlamıştı. Filmin başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah ara sosyal medya hesabından filmle ilgili gelişmeleri paylaşıyordu.

Filmle ilgili yeni gelişme yine Farah Zeynep Abdullah’tan geldi. Filmde Bergen’i canlandıran Farah Zeynep Abdullah, tanıtım filmini sosyal medya hesabından paylaştı. Bu paylaşımından yaklaşık iki saat önce de “Birazdan iki saat sonra bişi bişi” diyerek takipçilerini heyecanlandırmayı başardı.

Hayranlarına göre Bergen rolüne Farah Zeynep Abdullah çok yakıştı! 7

Filmin tanıtımında Farah Zeynep Abdullah’ın Bergen’e olan benzerliği dikkat çekici. Oldukça çarpıcı görüntüler izleyicinin filme olan merakını da artırdı. Hayranları bu role en çok Farah Zeynep Abdullah’ın yakıştığını dile getirdi.

Farah Zeynep Abdullah aslında Bergen filmi için görüşülen üçüncü oyuncu. Film için yapımcılar ilk olarak Serenay Sarıkaya ile görüşüyordu. Ancak araya pandemi girince ve proje ertelenince yeni çekim tarihleri Serenay Sarıkaya’nın programına uymadı. Ardından Bergen rolü için Demet Evgar’ın adı geçti ancak o da teklifi reddetti. Bergen rolünü en sonunda Farah Zeynep Abdullah kabul etti.

En son Masumlar Apartmanı’nda İnci karakteriyle izlediğimiz Farah Zeynep Abdullah bu kez karşımıza Arabesk şarkıcısı Bergen olarak çıkacak. Yönetmenliğini Caner Alper ve Mehmet Binay’ın, yaratıcı yapımcılığını ve yapımcılığını Mine Şengöz’ün yaptığı filmin senaryosu Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz tarafından kaleme alınıyor.

Farah Zeynep Abdullah’ın yanı sıra Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran’ın başrolleri paylaşacağı filmde ayrıca Ali Seçkiner Alıcı, Nergis Öztürk, Şebnem Sönmez, Ahmet Kayakesen, Nurcan Eren, Suzan Kardeş ve Arif Pişkin rol alıyor. Filmin müzikleri ise usta sanatçı Mazlum Çimen’e ait olacak.