Ana sayfa Sosyal Medya Engin Altan Düzyatan’ı çok gururlandıran büyük buluşma!

Engin Altan Düzyatan’ı çok gururlandıran büyük buluşma!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, Türk Cumhuriyetlerinden gelen misafirlerin yer aldığı Korkut Ata Film Festivali’nde yer aldı. Oyuncu, çok güzel bir ortam oluştuğunu ve iyi düşünülmüş bir etkinlik olduğunu söyledi.

Engin Altan Düzyatan, “Bu ortak yapımların da arttığı, ortak kültürümüzü beraber sergileyebildiğimiz, kültürümüzü birbirimizle paylaştığımız iyi filmler çıkar” açıklamasında bulundu.

Etkinlikte çok kalabalık bir ortam olduğunu ve memnun ayrıldığını belirten Engni Altan Düzyatan, bunun çok iyi bir başlangıç olduğunu ve devamının da gelmesini istediğini anlattı.

Diriliş Ertuğrul dizisinin ardından Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli diziyle yeniden tarihi bir yapımda yer alan oyuncu, dünyanın dört bir yanında tanınıyor.

Engin Altan Düzyatan, festivalin önemini ise şu sözlerle ifade etti: “Diğer ülkelerden sevgiyi de görmek insanı çok mutlu ediyor. Bunu ortak projelerle renklendirdiğimiz sürece daha büyük bir coğrafyaya yayılıyor olacağız. Zaten her kültür ayrı ayrı kendine göre sinemasını geliştiriyor. Ortak hedefler çok daha büyük işler yapmamıza neden olacaktır. Umarım büyük işlerle bu coğrafyayı daha da genişletiriz.”