Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam dizisi ikinci sezonda yine yabancı dizi hayranlarının gözdesi konumunda!

Çöp Adam dizisi ikinci sezonda yine yabancı dizi hayranlarının gözdesi konumunda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çöp Adam isimli Star TV dizisi, ikinci sezona başladı. Dizinin başrollerinde Elçin Sangu ile Engin Altan Düzyatan bulunuyor. 6 oyuncunun kadrodan ayrıldığı ve senarist grubunun değiştirildiği dizinin ikinci sezonu yine milyonlarca izleyiciyi etkileyecek.

Derya Alabora gibi usta bir ismin de diziye katılması projenin geleceği için iyi olurken, polis müdürü Viran hikayeye dinamizm getirecek.

Soner Türker ise Azer isimli karakter ile Çöp Adam dizisinin yeni çekim merkezi haline gelebilir. Hikayede Özbekistan’dan gelen Azer karakteri eşi ve çocuklarını İstanbul’a getirmek için bir çeteye dahil olmak durumunda kalacak. Tamer ile Azer’in yollarının kesişmesi Çöp Adam dizisinin ikinci sezonuna farklı bir hava katacak.

Başrolde buluşan Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu ikilisinin ilk sezonda iyi bir uyum yakalaması, güçlü enerjileri ve sosyal medyada da izleyicilerden destek bulmaları Çöp Adam dizisini ikinci sezona taşıyan en önemli nedenlerdendi.

Çöp Adam dizisi ikinci sezonda yine yabancı dizi hayranlarının gözdesi konumunda! 8

Dizinin iyi reytingler almasının da etkisi ile ikinci sezon fırsatı verilmesi izleyicilere de büyük heyecan yaşattı. Yaz döneminde senaristlerin hikaye üzerinde yenilikler oluşturması ile birlikte Çöp Adam dizisi 26. bölümü ile ekrana bambaşka bir heyecan dalgası yaşatarak başladı.

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisine özellikle yurt dışındaki Türk dizisi hayranlarından çok büyük ilgi olduğunu da sosyal medyada geniş bir etkileşim ağı oluşturmasından anlayabilirsiniz.

Dizi ile ilgili paylaşımlara farklı dillerden birçok yorum yapılıyor ve Elçin Sangu’nun dünya çapında yayılmış olan hayranlarının da diziye büyük destek verdiğini görmekteyiz.

Diziden önemli karakterlerin çıktığını yeni sezonun ilk bölümünde fark eden izleyiciler, henüz yeni hikaye düzenine alışamadı. Bu nedenle de senaryoda sıkıntılar olduğunu düşünenler var.

Yeni karakterler ile yepyeni heyecan dalgasının başladığını düşünen ve bir sonraki bölümü sabırsızlıkla beklediğini belirten çok sayıda izleyici de bulunuyor.

Engin Altan Düzyatan da sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Şaşırtıcı bir yolculuğa çıkıyoruz” diyerek heyecanın artmasını sağladı.

Çöp Adam dizisi ikinci sezonda yine yabancı dizi hayranlarının gözdesi konumunda! 9

Çöp Adam dizisi bu sezon da yine yabancı dizi hayranlarının sosyal medyada çok etkili kampanyaları üzerinden yurt dışında en çok konuşulan Türk dizilerinin başında gelecek gibi gözüküyor.

Elçin Sangu’nun performansının sürekli olarak öne çıkartıldığı sosyal medya mesajlarında Peri karakterinin yarattığı duygusallığın izleyicileri derinden etkilediğini görebilirsiniz.