Ana sayfa Sosyal Medya Oktay Kaynarca’yı çok etkileyen gerçekten büyük fikir!

Oktay Kaynarca’yı çok etkileyen gerçekten büyük fikir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Oktay Kaynarca, yaz döneminde Orta Asya ziyareti yaparak dikkatleri çekmişti. Oyuncu Türk Cumhuriyetleri’ne ne kadar önem verdiğini de ifadeleriyle her zaman belirten bir oyuncu oldu…

Korkut Ata Film Festivali ile Türk Cumhuriyetleri’nden sinema sektörünün temsilcileri Türkiye’de bir araya geldi. Düzenlenen etkinliğe katılan Oktay Kaynarca, çok önemli bir buluşma yaşandığını söyledi.

Etkinlikte ödül verdiğini ve çok güzel geçtiğini anlatan Oktay Kaynarca, projenin kimsenin tahmin edemeyeceği kadar büyük noktalara ulaşabileceği değerlendirmesini yaptı.

Oyuncu şöyle konuştu: “Türki Cumhuriyetlerden gelen dostlarımız salondaydı. Çok güzel bir hava vardı. Üst başlık Türk dünyası olunca zaten çok güzelleşiyor her şey. Sanatla da olsa Türk dünyasını bir araya getirmek fikri muhteşem bir fikir. Gerçekten çok büyük bir fikir. Ama bunun uçsuz bucaksız noktalara varabileceğini hesap etmemiz gerekiyor. Yüz milyonlarca Türk’ün bir araya gelip muhteşem bir şey yaratabileceği düşüncesi beni çok heyecanlandırıyor.”