Ana sayfa Dizi Haberleri Engin ölürken bile Yargı dizisini hiç beklenmeyen bir yere taşıdı!

Engin ölürken bile Yargı dizisini hiç beklenmeyen bir yere taşıdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Hiç şüphesiz yeni sezonun en çok konuşulan yapımlarından birisi de Yargı dizisi. Kanal D, uzun bir zaman yeni dizilerini tutturmakta büyük güçlük çekti. Bir kaç yıl süren şanssız süreci kırmayı başaran kanalın, bu sezondaki en büyük çıkış yapan dizisi ise Yargı oldu.

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in yer aldıkları Yargı dizisi, her bölümüyle izleyenleri adeta duvara çarpıyor! Pek çok dizide çözülemeyen olaylar, bir türlü söylenemeyen cümleler, ortaya çıkmayan gerçekler izleyenleri delirtirken Yargı dizisinde düğümler çözüldüğü gibi yepyeni sorular sordurarak izleyenleri daha da sürükleyici hikayelerin içine çekiyor.

Bu başarıda senarist Sema Ergenekon’un başarısı tartışılmaz! Ergenekon, Yargı dizisinin hikayesini yazarken uzun zaman adliye koridorlarında, mahkeme salonlarında mesai yaptı ve avukatlardan bilgiler aldı.

Dizinin her kahramanı, ayrı sırlar, hikayelerle dolu. Engin karakteri, başta hiç dikkat çekmemiş ama İnci’nin katili olduğu öğrenilmişti. Ölmesini kimse beklemiyordu ama yine izleyenlere bir ters köşe yapıldı.

Hastaneden kaçarken bindiği araçta Ceylin de saklanıyordu. Dizinin son bölümünde Ceylin’in ormanlık bir arazide elinde silah ve Engin’in cesedi yanında olmasıyla işler iyice karıştı.

Engin ölürken bile Yargı dizisini hiç beklenmeyen bir yere taşıdı! 8

Kafaları da fena karıştıran bu gelişme sonrası şimdi en çok konuşulan karakter Engin gitti, Ceylin bir anda sanık sandalyesine oturdu!

Dizi, Pazar akşamı ABC1 grubunda ilk sırada yer alan dizi, tüm kişiler ve AB gruplarında ise Teşkilat isimli TRT1 dizisinin ardından ikincilik elde etti.

Yeni bölümü heyecanla beklenen dizide Engin’in öldüğü 14. bölüm sonrası sosyal medyadaki başarı ise dikkatlerden kaçmadı! Ay Yapım imzalı dizide Engin’in ölümü ile Onur Durmaz’ın da hikayeden ayrılmış olması üzücü bir gelişme. Zira başarılı oyunculuğu ile diziyi sürüklüyordu.

Ancak Engin, dizide yarattığı sansasyon kadar giderken de sosyal medyayı salladı adeta!

Engin ölürken bile Yargı dizisini hiç beklenmeyen bir yere taşıdı! 9

Sosyal medyada yaklaşık 5 milyon erişim elde eden Yargı için, Twitter’da 120 bin tweet atılarak yüksek konuşulma elde edildi. #Yargı ve bölüm etiketi #KimMasum hem Türkiye hem de World Wide listesinde TT’de yer aldı. Ayrıca diğer tüm karakterler de gece boyunca TT listesinde kaldı.