Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisine yeni katılan karakter büyük merak konusu oldu! Bakın kimmiş?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisine yeni katılan karakter büyük merak konusu oldu! Bakın kimmiş?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay Fox TV’de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin müdavimleri, yapımdan son derece memnun! Başarılı oyunculuklar ve güçlü kadın hikayeleriyle dizi, büyük beğeni topluyor. Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu dizinin senaryosunu Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ yazıyor.

MF Yapım imzalı dizinin çekimleri şu sıralar koronavirüs nedeniyle ara vermiş durumda. Önce Gökçe Bahadır virüse yakalanmış ve çekimlere ara verilmişti. Bu kez bir başka başrol oyuncusu Yiğit Kirazcı’nın da koronavirüs olduğu ortaya çıktı!

Dizide yaşanan vakalar nedeniyle kısa bir süreliğine karantina arası verildi ama Fox’un sevilen yapımı, yeni bölümleri ile heyecanla bekleniyor. Salı akşamları ekrana gelen diziye yeni karakterler de katılmakta.

Son olarak Evlilik Hakkında Her Şey’e genç oyuncu Alara Turan katıldı. Oyuncunun hangi rolde oynayacağı da ortaya çıktı! Turan; Cevher kardeşlerin üvey kardeşi Deniz Cevher olarak yapıma dahil oldu.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisine yeni katılan karakter büyük merak konusu oldu! Bakın kimmiş? 8

Bu yeni karakteri izleyiciler de çok merak ediyor ve sosyal medyada konuşuluyor. Peki Deniz Cevher kim? İşte bu sorunun yanıtı:

Bugüne kadar tek çocuk olduğunu düşünen Deniz Cevher; kendi annesi ve babası tarafından el bebek gül bebek büyütülmüş, el üstünde tutulmuş bir genç kadındır. Üç kardeşi olduğunu öğrenen ve Cevher Hukuk Bürosu’ndan haberdar olan Deniz, İzmir’den İstanbul’a bürodaki hakkını alabilmek ve kardeşleriyle yüzleşmek için gelecek, beklemediği sürprizlerle karşı karşıya kalacaktır.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisine yeni katılan karakter büyük merak konusu oldu! Bakın kimmiş? 9

Alara Turan, Kardeş Çocukları isimli dizideki Hayal karakteri ile dizi setlerine adım atan Alara Turan, daha sonra Çukur’da Songül karakteri ile kısa bir süre yer aldı. Alara Turan ayrıca Payitaht Abdülhamid dizisinde de Fatma Sultan karakterini canlandırmıştı.

“Evlilik Hakkında Her Şey”in kadrosunda şu oyuncular bulunuyor: “Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece, Bertan Asllani, Cevdet Arıcılar, Esma Yılmaz, Rüzgar Doruk Özmil, Emine Ada Sezer, Mila Kasarcı ve Erdal Küçükkömürcü ve Sumru Yavrucuk.”

“Evlilik Hakkında Her Şey”, her salı saat 20.00’de yeni bölümüyle FOX’ta.