Ana sayfa Sosyal Medya Koronavirüse yakalanan Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz’den izleyicilere bir mesaj var!

Koronavirüse yakalanan Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz’den izleyicilere bir mesaj var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sezonun en iyi çıkış yapan dizilerinden birisi Yargı dizisi oldu! Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisi, başrollerin uyumlu birlikteliğinin yanı sıra hikayesi ve yan karakterlerdeki isimlerin başarılı oyunculuklarıyla büyük bir merakla takip ediliyor.

Her hafta izleyenleri adeta ters köşeye yatıran bir dizi olarak Yargı dizisi, Pazar akşamları izleyenleri adeta ekrana kilitlemekte. Ali Bilgin’in yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosunu Sema Ergenekon yazıyor. Ergenekon, dizi için iki yıl boyunca adliye koridorlarında gözlem yaptı.

Senaryosu büyük beğeni toplayan dizinin çekimleri ise Pınar Deniz’in koronavirüse yakalanması nedeniyle durduruldu! Zorunlu araya giden dizi için yılbaşından önce bir bölüm daha ekrana gelecekti ama yaşanan bu hadise nedeniyle yeni bölümün 09 Ocak akşamı ekrana geleceği kanal tarafından duyuruldu.

Koronavirüse yakalanan Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den izleyicilere bir mesaj var! 8

Tanıtımı da ekrana getirilen dizide, Engin’in katili olarak sanık durumuna düşen Ceylin’in başına neler geldiği büyük merak konusu! İzleyici merak ede dursun, iki haftalık arada ise Pınar Deniz’in karantina süreci bitecek.

Oyuncu, Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde oynayan sevgilisi Yiğit Kirazcı’nın da virüse yakalanması ile birlikte karantinada şu sıralar.

Pınar Deniz, durumunu merak edenlere instagram sayfasından zaman zaman paylaşımlar yapıyor. Son olarak hastanelerde virüse yakalanan çok kişi olduğunu belirterek herkesi dikkatli olmaya çağıran oyuncu, iyi olduğunu da vurguladı.

İşte Deniz’in paylaşımı:

Koronavirüse yakalanan Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den izleyicilere bir mesaj var! 9