Ana sayfa Sosyal Medya Engin yaşıyor mu? Pınar Deniz’in, Onur Durmaz ile paylaşımı, Yargı dizisinden ters köşe işareti mi?

Engin yaşıyor mu? Pınar Deniz’in, Onur Durmaz ile paylaşımı, Yargı dizisinden ters köşe işareti mi?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisi, geçtiğimiz hafta yayınlanamamıştı. Bu hafta da yılbaşı nedeniyle diziye bir hafta ara verildi ve izleyici, dizinin yeni bölümünü 9 Ocak’ta görebilecek.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünde yer aldıkları dizi, sezonun en dikkat çeken yapımlarından birisi olma özelliğini de taşıyor. Senarist Sema Ergenekon’un güçlü hikayesi, izleyenleri peşinden heyecanla sürüklemeye devam ediyor.

14 bölümü yayınlanan dizinin başrollerinden Pınar Deniz’in koronavirüse yakalanması nedeniyle çekimler durdurulmuştu geçtiğimiz hafta. Bu nedenle de 15. bölüm yayınlanamadı.

Ancak dizinin yeni bölüm fragmanı ekrana geldi. Ceylin, Engin’in katil zanlısı olarak tutuklanırken, perişan olan Ilgaz ise bu işin içinde bir iş olduğu kanısında ve Ceylin’i kurtarma telaşında.

Engin yaşıyor mu? Pınar Deniz'in, Onur Durmaz ile paylaşımı, Yargı dizisinden ters köşe işareti mi? 8

Şimdilik tüm bilgiler, hastaneden kaçarken arabasına bindiği Engin’i Ceylin’in öldürmüş olma ihtimalini güçlendiriyor. Kendisini bir ormanlık arazide baygın bulan Ceylin, elinde silah ve Engin’in cesediyle kalakalmıştı.

Engin’in hastaneden kaçıran kişinin, yardım istediği babası Yekta olduğu görüşünden yola çıkarak, kendi oğlunu da öldürmüş ve Ceylin’i de sanık olarak bırakmış olma ihtimali şimdilik güçlü.

Ancak hala o gece ile ilgili Ceylin’in hafızası yerinde olmadığı için pek çok ihtimal havada asılı duruyor! Ceylin, hatırladığı kadarıyla Engin’i öldürdüğü kanısında. Fakat ters köşeler Yargı dizisinde fazlasıyla yaşanıyor. Dolayısıyla Ceylin’in katil olduğu ya da olabileceğine izleyici henüz bir ihtimal vermiyor.

Yine de boşlukta sallanan pek çok soru var! Dizinin 9 Ocak’ta ekrana gelecek olan yeni bölümü heyecanla beklenirken, Pınar Deniz’in sosyal medya hesabından yaptığı aşağıdaki paylaşım ise kafaları bir hayli karıştıracak nitelikte!

Engin yaşıyor mu? Pınar Deniz'in, Onur Durmaz ile paylaşımı, Yargı dizisinden ters köşe işareti mi? 9

Engin karakterinin öldüğü herkes için kesinleşmiş dururken yapılan bu paylaşım, ‘Acaba bir ters köşe mi var?’ sorusunu doğuruyor!

Zira Onur Durmaz ile verdiği bir pozunu paylaşan Pınar Deniz’in, 9 Ocak’taki yeni bölüme gönderme yapan paylaşımı için neden bu fotoğrafı paylaştığı kafa karıştıran bir durum!

Dizinin kadrosundan karakteri öldüğü için ayrılan Onur Durmaz’ın saçlarının henüz dizi için kesilmediği ve yaz aylarından kalan bir fotoğraf olduğu çok net.

Fakat Pınar Deniz, acaba neden izleyiciye 9 Ocak’taki yeni bölümü işaret ederken Onur Durmaz ile fotoğrafını kullandı sorusunu da sorduruyor paylaşım. Pınar Deniz, Engin karakterinin bir şekilde geri döneceği sinyalini mi vermek istedi alt metinde bilinmez ama izleyici için kafa karıştırıcı bir paylaşım olduğu net… Bakalım, Sema Ergenekon, büyük bir ters köşe mi yapacak izleyiciye?