Ana sayfa Dizi Haberleri O sahne, akıllardan çıkmıyor! Sen Çal Kapımı dizisinden geldi, Yargı’da sessiz sedasız gönüllerde büyüyor!

O sahne, akıllardan çıkmıyor! Sen Çal Kapımı dizisinden geldi, Yargı’da sessiz sedasız gönüllerde büyüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranın unutulmaz romantik komedi dizilerinden birisi de Sen Çal Kapımı oldu. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde oynadığı dizinin yan karakterlerdeki isimleri de dizideki performansları ile beğeni toplarken, bu dizi ile anılmaya da uzun süre devam edecekler gibi duruyor!

Bu isimlerden bir tanesi de Başak Gümülcinelioğlu. Sen Çal Kapımı dizisinde Pırıl karakterine hayat veriyordu. Dizide Anıl İlter’in hayat verdiği Engin’in eşini oynayan Gümülcinelioğlu, şimdilerde ise Yargı dizisinin Neva’sı olarak ekrana geliyor.

Dizide bu kez bir Hakim’i oynayan Başak Gümülcinelioğlu, Mehmet Yılmaz Ak’ın hayat verdiği Savcı Pars’ın da kız kardeşi. Başak Gümülcinelioğlu, dizide çok fazla öne çıkan bir karakter olmasa da Neva ile dikkatleri çekmeye devam ediyor.

Savcı Ilgaz’ın uzun süre beraberlik yaşadığı ve nişanlıyken ayrıldığı Neva’yı başarı ile oynayan Başak Gümülcinelioğlu, adeta Yargı dizisiyle oyunculuğunda bir başka kariyer basamağını tırmanmakta. Sakin ama emin adımlarla dizide rol alan oyuncu, Yargı’nın gözden kaçmayan isimlerinden birisi.

O sahne, akıllardan çıkmıyor! Sen Çal Kapımı dizisinden geldi, Yargı'da sessiz sedasız gönüllerde büyüyor! 29

Rol aldığı sahnelerde izleyicinin beğenisini kazanan Başak Gümülcinelioğlu, dizideki karakteri ile ilgili “Bence tatlı birisi” yorumunu yapıyor.

Oyuncu, “Seviyorum, sevmiyorum diyemem. Ben şöyle birisiyim; hayatta yüzde yüz sevdiğimiz, yüzde yüz sevmediğimiz bir şey olmadığına inanırım. Sadece davranış olarak ya da his olarak eksik bulduğum ya da fevri bulduğum noktaları var” dese de Neva ile ilgili umudu olduğunu ortaya koyarak “Yani onun da aşkı tanıyıp, gerçekten doğru kararlar verebilmesi mesela bu umudum. Bunu da karakter evriminde yaşamak isterim. Bence tatlı birisi, gerçek birisi, dürüst birisi” yorumunu yapmakta.

O sahne, akıllardan çıkmıyor! Sen Çal Kapımı dizisinden geldi, Yargı'da sessiz sedasız gönüllerde büyüyor! 30

Neva’nın dümdüz, hatasız birisi olmadığını gerçeğini de ortaya koyan oyuncu, herkes gibi hayatın içinden bir karakter olduğunun altını çizmekte.

Dizideki en etkileyici ve Neva’nın duygusal kırılma yaşadığı bir sahneye de vurgu yapan oyuncu, o sahnenin, Ilgaz’ı kaybettiğini abisi Pars’a haykırdığı sahne olduğunu belirtiyor. Yaptığı bir yanlış yüzünden Hakimlik mesleğini de kaybetmek üzere olduğunu farkeden ve abisine bunu yaşamaktansa ölmeyi seçeceğini söylemişti Neva. 12. bölümde yayınlanan bu sahne, Neva karakteri ile ilgili pek çok ipucu da vermişti izleyenlere.

Başak Gümülcinelioğlu da bu sahneye yorum yaparak, çok etkilendiği bir sahne olduğunu belirtmekte.

İşte Neva ile ağabeyi Pars’ın 12. bölümde yaşadıkları o unutulmaz sahne: