Ana sayfa Sosyal Medya Hande Soral ve İsmail Demirci’nin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu! O anların videosu sosyal medyada…

Hande Soral ve İsmail Demirci’nin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu! O anların videosu sosyal medyada…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 2017 yılında evlenen Hande Soral ve İsmail Demirci çifti, geçtiğimiz iki sezon birbirlerinden ayrı, özlem dolu bir süreç geçirmişlerdi. Mutlu evlilikleri ile dikkat çeken oyuncu çift, rol aldıkları diziler nedeniyle başka şehirlerde yaşamaya başlayınca, bir araya geldikleri anlar azalmıştı.

Soral, atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’ya geçtiğimiz sezon Ümit ismi ile katılmıştı. Bir sezon boyunca dizide kalan oyuncu, Adana’da yapılan çekimler nedeniyle İstanbul’da daha az vakit geçiriyordu.

İki sezon boyunca ekranda yer alan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde rol alan İsmail Demirci de Ordu’da bulunuyordu dizi çekimleri nedeniyle. Dolayısıyla çift, özlemle dolu uzun zamanlar geçirdi.

Bu sezon Hande Soral, Bir Zamanlar Çukurova’da yer almak istemedi. Hikayeden de Ümit karakteri çıkarıldı. İsmail Demirci ise sezon başında ekrana gelen Yalancılar ve Mumları dizisinde oynadı. İstanbul’da çekilen diziyi tercih etmişti bu kez oyuncu. Ancak 5 bölüm sonra final yaptı.

Hande Soral ve İsmail Demirci çifti, kısa bir süre önce aşağıdaki paylaşım ile bebek beklediklerini duyurmuşlardı sosyal medyadan tüm sevenlerine.

Hande Soral ve İsmail Demirci'nin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu! O anların videosu sosyal medyada... 7

4 yıllık evliliklerinin ardından bebek sahibi olmaya karar veren çiftin bu güzel haberi de kısa sürede yayıldı. Hande Soral’ın karnının giderek belirginleşmeye başladığı da bebeğin cinsiyetinin öğrenildiği minik partinin videosunda görüldü.

Çiftin, yakınları ile birlikte düzenledikleri küçük partide, erkek çocukları olacağı ortaya çıktı. O heyecanlı ve keyifli anlarda patlatılan balondan dökülen mavi kağıtlar, erkek çocuk müjdesini çifte verirken, Soral ve Demirci, sevinçle birbirlerine sarılmaktaydılar.

Sosyal medyada ünlü çiftin bu videoları dikkat çekti ve hayranları arasında da gündemden düşmedi…

İşte o keyifli anlar…