Ana sayfa Dizi Haberleri Enis Arıkan hem Camdaki Kız’dan tüyo verdi hem de bir sırrını paylaştı!

Enis Arıkan hem Camdaki Kız’dan tüyo verdi hem de bir sırrını paylaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D yeni dizisi Camdaki Kız’a katılan ünlü isimlerden birisi de Enis Arıkan oldu… Komik halleri ile bilinen ve komedi performanslarının da ustası haline gelen Enes Arıkan’ı izleyiciler dram projesinde görünce bir hayli şaşırmıştı.

Hafta içi 3. bölümü yayınlanan dizide Muzaffer yani Muzo karakterine hayat veren oyuncu ile ilgili sosyal medyada da rolü nedeniyle birçok mesaj paylaşılmıştı. Kırgınlıkları olan bir karakter olduğunu vurgulayan Arıkan, karakterin neden bu durumda olduğu ile ilgili önümüzdeki bölümlerde önemli gelişmelerin ekran yansıyacağını anlattı.

Arıkan, “Kırgınlıkları olan bir karakter. O da yeni bölümlerde açılmaya başlayacak. Neden olduğu, neden odasından çıkmadığı falan, zaman içinde hepimiz göreceğiz” açıklamasını yaptı. Oyuncu, dizi için anlaşmayı uzun zaman önce yaptığını ancak saklayarak açıklamak istemediğini de röportajında ifade etti.

Enis Arıkan hem Camdaki Kız'dan tüyo verdi hem de bir sırrını paylaştı! 7

Heyecanlı olduğunu belirten Enis Arıkan, reytinglerin de şahane olduğunu ve bunun mutluluğunu yaşadığını belirtti. Oyuncu, “Senaryoyu okuduğumuzda o kadar beğenmiştik ki, şahane bir ekip, şahane bir yapımcımız var. İyi bir şey olacağını, bu reytingleri de bekliyorduk” dedi.

Bu süreçte dizi yapmayı hiç düşünmediğini de anlatan Arıkan, yapımcı ile konuşunca etkilendiğini ve rolü kabul ettiğini anlattı. Oyuncu, “Yapımcı ‘O odadan sen çıkınca başka bir şey olacak’ dedi, gerçekten de öyle oldu. İnsanlar beklemiyordu, şaşırdılar” diye konuştu.

Kendisi için ters köşe bir rol olduğunu da belirten oyuncu, gelen tepkileri de şöyle değerlendirdi: “4 yıl konservatuvar okudum. Bunları da yapmak istiyorum. Hayallerimiz çok, bunların denk gelmesi de şahane bir şey. Bir yapımcının böyle görünmene rağmen bu rolü teklif etmesi çok değerli. O yüzden mutluyum.”