Ana sayfa Dizi Haberleri Ceren Yılmaz’dan dizi bekleyen hayranlarına kötü haber!

Ceren Yılmaz’dan dizi bekleyen hayranlarına kötü haber!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Ceren Yılmaz, en son Zümrüdüanka dizisinde yer aldı ve başrolde de Alp Navruz ile iyi bir ikili oldu. Dizinin ve partnerinin etkisiyle de ününe ün katan genç oyuncu, şimdilerde başrol teklifleri almaya başladı.

Ceren Yılmaz, Zümrüdüanka’nın ilk başlarında eleştirilmiş ve oyunculuğu konusunda sosyal medyada tepkilerle karşılaşmıştı ama sonrasında performansı ile bunları unutturmayı başardı. Yılmaz, son dönemde ise koronavirüse yakalanması ile gündem olmuştu.

Magazincilerle sahilde karşılaşan oyuncu soruları yanıtladı. Koronavirüs sürecinde ilk 2-3 gününün çok zor geçtiğini anlatan Ceren Yılmaz, “40 derece ateşle yattım, hastanede yatmak zorunda kaldım. Ama bütün ev olarak olduğum için sonrasında eve çıktım, evde devam ettim karantinaya. Karantina biteli 1 hafta oldu. Ama karantinam bittikten sonra da 1 hafta hiç çıkmadım. Ablam, eniştem hep birlikteydim. Onlar da pozitif çıktı. Nerede çıktığını hiç bilmiyoruz. Ondan önceki süreçte, 4-5 gün hep evdeydim. Gezerken olmadı, evdeyken oldu” açıklamasında bulundu.

Koronavirüsü atlatmasına rağmen oyunca ciddi bir baş ağrısı yaşadığını da belirtti. Yılmaz, “Migreni olan insanları şimdi anlamaya başladım. Bir de yorgunluk. 10 kilometre yürüyüp normal şeklide eve dönerdim. Şu anda 1 kilometreden sonra yoruluyorum. Acaba mı oluyor” diye konuştu.

Yeniden sahilde yürüyüşlere başlayan oyuncu, bunun kendisine çok iyi geldiğini söyledi. Antikor oluşmadan bir yerlere gitmeyi düşünmediğini anlatan Ceren Yılmaz, öncesinde hiçbir korkusu olmadığını ve çevresindeki kişileri de telkin etmeye çalıştığını söyledi.

Oyuncu, “Çok ağrılı geçince, şu an korkuyorum” dedi.

Ceren Yılmaz, hayranlarının yeni projeleri sorduğunu ifade etti ve şu anda bir süreçte olduğunu, menajerini değiştirmekte olduğunu, bir duraksama döneminde olduğunu, doğruyu bulmayı beklediğini söyledi.

Ceren Yılmaz, menajerini belirleyemediği için şu anda görüşmeler de yapamadığını belirtti. Oyuncunun yakın zamanda herhangi bir projede yer alması da beklenmiyor.

Ceren Yılmaz’ın açıklamalarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz .