Ana sayfa Sosyal Medya Enis Arıkan ikinci kez Koronavirüse yakalandı; hayranlar konuyu nasıl Hande Ataizi’ne bağladı!

Enis Arıkan ikinci kez Koronavirüse yakalandı; hayranlar konuyu nasıl Hande Ataizi’ne bağladı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız dizisinde ‘Muzo’ karakterini canlandıran Enis Arıkan ikinci kez Koronavirüse yakalandı.

Geçtiğimiz Ağustos ayında da  koronavirüs atlatan oyuncu, yeniden karantinaya girdi. Sosyal medya hesabından takipçilerini sağlık durumuyla ilgili bilgilendiren Enis Arıkan, halsizlik ve ateşi olduğunu söyleyerek yayınladığı videoda kendisiyle temasta bulunan herkesi test yaptırması konusunda uyardı.

Enis Arıkan ikinci kez hastalığa yakalanınca instagram hesabından ‘Covidsiz yaşayamıyorum’ şeklinde esprili bir paylaşımda bulunarak isyan etti.

Enis Arıkan ikinci kez Koronavirüse yakalandı; hayranlar konuyu nasıl Hande Ataizi'ne bağladı! 9

Oyuncunun ikinci kez hastalığa yakalanması bazı takipçilerinin ise farklı yorumlarda bulunmasına neden oldu. Bir takipçisinin dizinin hikayesine vurgu yaparak,

‘Enis Arıkan’ın Muzo rolüyle herkesle mesafeliyken, 2. kez corona olması ve Hande Ataizi’nin ‘Cana’ rolüyle yakınlaşmadığı adam kalmayıp hiç corona olmaması! Gerçekten kötüye hiç bir şey olmuyor, corona bile’ şeklindeki yorumu dikkat çekti.

Yorumu instagram hesabında da paylaşan Enis Arıkan takipçisine ‘Duyduğum en haklı isyan’ cevabını verdi.

Enis Arıkan ikinci kez Koronavirüse yakalandı; hayranlar konuyu nasıl Hande Ataizi'ne bağladı! 10

Öte yandan ünlü oyuncu yan apartmandaki komşusu oyuncu arkadaşı Selin Şekerci’nin de görüntüsünü çekip paylaşarak oyuncunun kendisine camdan cama geçmiş olsun dilediğini takipçileriyle paylaştı.

Enis Arıkan ikinci kez Koronavirüse yakalandı; hayranlar konuyu nasıl Hande Ataizi'ne bağladı! 11