Ana sayfa Dizi Haberleri Gain TV’den yılbaşında 10 Bin Adım sürprizi!

Gain TV’den yılbaşında 10 Bin Adım sürprizi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dijital yayın platformu Gain TV’nin en sevilen dizilerinden biri olan 10 Bin Adım’ın başrollerinde Devin Özgür Çınar ve Engin Günaydın yer alıyor. Her bölümüyle izleyicileri kahkahaya boğan dizinin ikinci sezonu yılbaşı gecesi izleyiciyle buluşacak.

Gain TV izleyicilerine çok güzel bir yılbaşı hediyesi veriyor. İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan 10 Bin Adım isimli dizinin ikinci sezonu tam yılbaşı gecesi, 31 Aralık’ta izleyiciyle buluşacak.

Dizinin ikinci sezonunun ilk iki bölümü 31 Aralık’ı 1 Ocak’a başlayan gece yarısı 00.30’dan itibaren yayınlanacak. İzleyici Gain TV sayesinde yeni yıla gülümseyerek girecek.

Başrollerinde Türkiye’nin en komik oyuncularından biri olan Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar’ın yer aldığı dizide sağlıklı yaşam için her gün 10 bin adım yürüyen iki arkadaş Ezgi ve Mehmet’in hikayesi anlatıyor.

Aynı zamanda eski birer sevgili olan Ezgi ve Mehmet her bölümde 10 bin adım atmak üzere yürüyüşe çıkıyor. Her yürüyüşlerinde onları farklı bir macera bekliyor. Üstelik her bölümde sürpriz bir oyuncu da izleyicinin karşısına çıkıyor.

Bugüne kadar Şebnem Dönmez, Ferit Aktuğ, Teoman Kumbaracıbaşı’nın konuk oyuncu olarak katıldığı dizinin yeni sezonunda da sürpriz isimler var. Bu isimlerden ilk açıklananı Yiğit Özşener oldu. İkinci sezonda farklı sürpriz oyuncuların olacağı da belirtiliyor.

Her biri yaklaşık 10 dakika süren dizinin yönetmen koltuğunda Duygu Güzel Meriç oturuyor. Senaryo ise Devin Özgür Çınar’a ait. Dizinin ilk sezonu sekiz bölümden oluşmuştu.