Ana sayfa Sosyal Medya Enis Arıkan’dan Camdaki Kız itirafı geldi!

Enis Arıkan’dan Camdaki Kız itirafı geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Enis Arıkan uzun zamandır komedi yaptıktan sonra dram yapım ‘Camdaki Kız’ ile izleyici karşısına çıktı. Kanal D’de 2. sezonuyla ekranlara gelen dizide ‘Muzaffer’ karakterini canlandıran Enis Arıkan Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdiği röportajda rolü ile ilgili bazı itiraflarda bulundu.

Enis Arıkan’ın ‘Camdaki Kız’da canlandırdığın ‘Muzo’ karakteri Burcu Biricik’in canlandırdığı ‘Nalan’ karakterine platonik aşk besliyor. Enis Arıkan Gence’nin ‘Sen âşık olsan içinde mi yaşamayı seçersin?’ sorusunu şu şekilde cevapladı; “Yok, ben söylerim; içimde kalmasın. Yaşadım, yaşayamadım; çok umursamam. Zaten ben aşkın bir ömür sürdüğüne inanan biri değilim. Ben öyle kolay vurulan biri değilim. İlişki yaşadığımda da kavga edemiyorum. Karşımdaki bağırıyor, ben duruyorum. İçimden ‘Çay içip dizi izlemek varken şu an niye kavga ediliyor’ diye geçiyor. Hemen Özür dilerim, ‘hadi geçti’ diye kapatıyorum konuyu. Her şeyden çok kaçıyorum.”

Enis Arıkan'dan Camdaki Kız itirafı geldi! 8

Komediden de çok keyif aldığını söyleyen Enis Arıkan, ‘Camdaki Kız’ için ‘hayalim hep buydu’ açıklamasını yaptı.  Dizi, oyuncunun ilk dram işi  ve Enis Arıkan çok heyecanlandığını Gence’ye verdiği röportajda itiraf etti: Enis Arıkan bu konuda ki duygularını; “Oyuncu koçum bu işe başlarken ‘Enis acilen bu ruh halinden çık, her şeyi tatlı halledeceğim diye duygularını kaybedeceksin’ dedi. Bu konuşma beni çok etkiledi.

‘Konservatuar okudum, benim için role girmek dert değil’ diyordum ama ilk bölümde çok zorlandım. Üç repliğim vardı, defalarca çektik. Sonra oynadım, ilk başta istediğim gibi olmadı. Kurdeşen döktüm diyebilirim. Ama zamanla istediğim gibi oldu” şeklinde ifade etti.

Enis Arıkan'dan Camdaki Kız itirafı geldi! 9

İlk bölümü ‘Ben bittim’ diyerek izlediğini de itiraf eden Arıkan, “Çünkü ilk çektiğimiz sahnede sesim öyle titriyordu ki… Kalp çarpıntım oldu. Ama hemen geçti bunlar. Bana da ders oldu. Bir şeyleri unutup hayatımı nasıl tekdüze hale getirmişim; yüzüme tokat gibi vurdu. Bu yüzden ‘Muzo’ karakteri bana çok iyi geldi” açıklamasını yaptı.

Muzo bana, ‘Bir derdim varsa a o derdin içinde biraz boğulmam gerektiğini hatırlattı’ diyen Enis Arıkan karakteri için; “Çok zeki… O felaketlerin içinde, egoların çarpıştığı bir evde barınamayacağını bildiği için odasında kendine bir yaşam kurmuş. Tam bir Enis Arıkan hareketi aslında… Ben de öyle bir evde olsam odamdan çıkmazdım. Şu an da odadan tek çıkma sebebi ‘camdaki kız’” şeklinde konuştu.