Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk 101’in Sinan’ı Mert Yazıcığlu, Yalı Çapkını kadrosuna mı katılıyor?

Aşk 101’in Sinan’ı Mert Yazıcığlu, Yalı Çapkını kadrosuna mı katılıyor?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV 8 çok iddialı yeni bir diziyi ekrana getirmeye hazırlanıyor. Başrolünde Çağatay Ulusoy’un oynayacağı kesinleşen Yalı Çapkını isimli diziye genç oyuncu Mert Yazıcıoğlu’nun da katıldığı iddiası ortaya atıldı. İddianın sebebi Çağatay Ulusoy’un Mert Yazıcıoğlu’nu Instagram’da takip etmeye başlaması.

Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız, Kırmızı Oda gibi başarılı dizilerin yaratıcısı Gülseren Budayıcıoğlu’nun imzasını taşıyan Yalı Çapkını TV8’de yayınlanacak. Dizi bugüne kadar Doğduğun Ev Kaderindir, Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Atiye gibi dizilerin yapımcılığını üstlenen OGM Pictures tarafından çekilecek.

Dizide şu ana kadar oynayacağı kesinleşen tek isim Çağatay Ulusoy. En son BluTV’de yayınlanan Yeşilçam isimli dizide izlediğimiz Ulusoy’la birlikte rol alacak kadın oyuncunun kim olacağıyla ilgili henüz bir açıklama yok. Ancak ortada iddialar var.

İddialara göre dizide kadın başrol oyuncusu olarak iki isim geçiyor: Özge Gürel ve Neslihan Atagül. En son Bay Yanlış dizisiyle izlediğimiz Özge Gürel uzun süredir herhangi bir projede yer almıyor. Neslihan Atagül’ü ise en son Sefirin Kızı dizisiyle izlemiştik.

Aşk 101'in Sinan'ı Mert Yazıcığlu, Yalı Çapkını kadrosuna mı katılıyor? 7

Dizinin oyuncu kadrosuyla ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Buna göre dizinin başrol oyuncusu, Mert Yazıcıoğlu’nu Instagram’da takip etmeye başladı. Bu da genç oyuncunun Yalı Çapkını dizisinin kadrosuna katıldığı iddialarına yol açtı.

28 yaşındaki Mert Yazıcıoğlu oyunculuğa Kayıp Şehir dizisiyle adım atmıştı. Bugüne kadar Karagül, Umuda Kelepçe Vurulmaz, Mehmed: Bir Cihan Fatihi, Bir Litre Gözyaşı ve Bir Annenin Günahı dizilerinde izlediğimiz Yazıcıoğlu, halen Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisinde canlandırdığı Sinan karakteriyle karşımıza çıkıyor.