Ana sayfa Dizi Haberleri Entrika dolu Akrep finale yaklaşırken kazanan kim olacak? Perihan mı yoksa Ferda mı?

Entrika dolu Akrep finale yaklaşırken kazanan kim olacak? Perihan mı yoksa Ferda mı?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İntikam ve entrikanın kol gezdiği Akrep dizisi, önümüzdeki hafta yayınlanacak final bölümüyle sona erecek. Şimdi akıllarda tek bir soru var: Ferda ve Perihan savaşının kazananı kim olacak?

Her bölümü ayrı bir entrikayla dolu Star TV dizisi Akrep, final yapmaya hazırlanıyor. Sürükleyici senaryosuna ve başarılı oyunculuklarına rağmen bir türlü tutturamayan Akrep dizisinin final bölümü ön izlemesi yayınlandı.

Peki Perihan ile kızı Ferda arasında ilk bölümden bu yana bitmeyen kinin sonu ne olacak? Kazanan kim olacak? Fragmanda gördüğümüz görüntüler dizinin sonuyla ilgili bir hayli ipucu veriyor. Ya da veriyor gibi görünüyor…

Fragmanda Perihan tarafından zehirlenen Ferda’nın öldüğünü görüyoruz. Dolayısıyla fragmana göre savaştan galip çıkacak olan Perihan. Ama söz konusu dizi Akrep olunca her türlü sürprize de açık olmak gerek. Sorunun yanıtını önümüzdeki hafta yayınlanacak final bölümünde göreceğiz.

Demet Akbağ’ın yıllar sonra ekrana dönmesini sağlayan Akrep dizisi sezona çok hızlı bir giriş yapmıştı. Kırmızı Oda dizisinin ilk bölümlerinde Meliha karakteriyle karşımıza çıkan Evrim Alasya’nın da başarılı performansı diziye ivme kazandırmıştı.

Ancak çok hızlı ve iddialı başlayan ve gün değişikliği yaşayan dizi daha sonra hızlı bir düşüş sürecine girdi. Reytinglerde bir türlü başarılı sonuç alamayan Akrep dizisinin, büyük bir çabayla sürdürülmeye çalışılmasına rağmen en sonunda final yapmasına karar verildi.