Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Kamyon başlamadı ama üst üste bombalar patlatıyor! Kadın dizisinin ünlüsü geliyor

Kırmızı Kamyon başlamadı ama üst üste bombalar patlatıyor! Kadın dizisinin ünlüsü geliyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında izleyicilerle yakında buluşması beklenen Kırmızı Kamyon dizisi, uzun süredir gündemde bulunuyor. İtfaiye teşkilatının özel eğitim de verdiği ekip, zorlu sahnelerin çekimlerini sürdürüyor.

Türkiye’de itfaiyecilerin hayatını anlatan ilk proje olması nedeniyle de merakla beklenen dizinin aksiyon sahnelerinin de çok başarılı olacağı hem fragmanlardan hem de setten gelen fotoğraflardan anlaşılmıştı. Kırmızı Kamyon heyecanla beklenen bir dizi ve her yeni gelişme de meraklı milyonlarca dizi hayranı tarafından takip ediliyor.

Kırmızı Kamyon başlamadı ama üst üste bombalar patlatıyor! Kadın dizisinin ünlüsü geliyor 10

Diziye son yılların dikkat çeken isimlerinden Tuğçe Altuğ da katıldı.2013 yılından bu yana setlerde olan oyuncu, Dip isimli dizide Aylin karakterine hayat vermişti. Kadın dizisinde ise Kısmet olarak dikkat çeken Tuğçe Altuğ, bu karakter ile da akıllara yazılmıştı.

Kırmızı Kamyon başlamadı ama üst üste bombalar patlatıyor! Kadın dizisinin ünlüsü geliyor 11

Kadın dizisinin avukat Kısmet’i olarak büyük dikkat çeken oyuncu, akıllara da bu rolle yazılmıştı.

Tuğçe Altuğ, 2018 yılında çekilen ödüllü film olan Kelebekler’de ise Suzan karakterine hayat vermişti.

Altuğ, artık Show TV ekranında yayınlanmasına çok az kalan Kırmızı Kamyon dizisinin ekibine katıldı. Oyuncu dizide Ushan Çakır’ın canlandıracağı Cem karakterinin eşi Zehra karakterine hayat verecek.

Kırmızı Kamyon başlamadı ama üst üste bombalar patlatıyor! Kadın dizisinin ünlüsü geliyor 12

Diziden bir başka bomba daha patlatılmıştı… Hercai’nin sevimli Gül’ü yeni dönemde Kırmızı Kamyon dizisinde yerini alacak.

Minik oyuncu Ebrar Alya Demirbilek de ‘Kırmızı Kamyon’da ‘Uğur’ karakterine hayat veren Görkem Sevindik’in kızı olarak karşımıza çıkacak.

Kırmızı Kamyon başlamadı ama üst üste bombalar patlatıyor! Kadın dizisinin ünlüsü geliyor 13