Ana sayfa Sosyal Medya Eren Hacısalihoğlu, Kuruluş Osman’dan sonra yine benzer bir dizi tercihinde bulundu!

Eren Hacısalihoğlu, Kuruluş Osman’dan sonra yine benzer bir dizi tercihinde bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eren Hacısalihoğlu ismini izleyiciler 2011 yılından bu yana biliyor. Mavi Kelebekler isimli diziyle birlikte setlere adım atan oyuncu, Kalbim Ege’de Kaldı isimli dizideki Yaman karakteri ile öne çıktı. Payitaht Abdülhamid dizisindeki Kemalettin Paşa karaterinde 54 bölüm yer alan oyuncu, en son Kuruluş Osman dizisinde Batur olarak izleyicilerin karşısına çıktı.

Eren Hacısalihoğlu özellikle tarihi yapımları tercih etmesi ile dikkatleri çekiyor. Yeni dizisi için de yine benzer bir tercihte bulunan oyuncu, Show TV’nin Aziz dizisi için anlaşma yaptı.

Son 1 yıldır dinlenmekte olan oyuncu yeni sezonda yüksek tempolu Aziz isimli dizide Kenan karakterine hayat verecek. Murat Yıldırım’ın canlandıracağı Aziz Payidar karakterinin üvey kardeşi olan Kenan, hikayenin etkili isimlerinden birisi olarak öne çıkacak.

Damla Sönmez, Melisa Şenolsun ile anlaşmalar yapılarak kadın başroller de belirlenmişti. Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar ve Meral Çetinkaya’nın da kadrosunda yer aldığı Aziz dizisi için ekibin yakında sete çıkması bekleniyor. Çekimler Antakya’da gerçekleştirilecek.