Ana sayfa Sosyal Medya Zalim İstanbul dizisinin Yusuf’u Oğuz Peçe hayatının dizi imzasını attı!

Zalim İstanbul dizisinin Yusuf’u Oğuz Peçe hayatının dizi imzasını attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında 2020 yılının Haziran ayında final yapan Zalim İstanbul çok başarılı bir dizi olmuştu. Hikayede Yusuf karakterine hayat veren isim Oğuz Peçe idi… Genç oyuncu iyi bir çıkış yakaladı ve bu rolü sayesinde de yeni bir dizi anlaşması yapmayı başardı.

15 sezon Kanal D ekranında yayınlanan Arka Sokaklar dizisi, 16. sezona hazırlanıyor. Dizinin ekibinden son dönemde 4 ünlü isim ayrıldı. Yüsra Geyik, Onur Bay, Merve Oflaz ve Alp Korkmaz’ın hikayeye veda etmesi dizi hayranlarını bir hayli üzdü.

Eylül ayında yeniden ekranlara dönecek olan Arka Sokaklar’ın 16. sezonu için yeni anlaşmalar da yapılıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Oğuz Peçe de diziye polis karakteri ile katılacak.

Oğuz Peçe adına belki de kariyerinin en dikkat projesi Arka Sokaklar olacaktır. Her sezon milyonlarca izleyiciyi ekran başına taşıyan dizi birçok genç ismin öne çıkmasını sağladı. Oğuz Peçe de dizinin bu özelliğinden faydalanarak kariyerinde iyi bir çıkış sağlayacaktır.