Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin Çukur kadar başarılı olması beklenen yeni dizisine bomba transferler!

Show TV’nin Çukur kadar başarılı olması beklenen yeni dizisine bomba transferler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Damla Sönmez yeni sezonda Çukur kadar başarılı olması beklenen yeni dizide! Show TV, geçtiğimiz sezon ve yaz döneminde yayınladığı tüm dizileri kaldırdı. Üst üste finallerin yaşandığı kanalın yeni dönemde çok iddialı dizileri geliyor. Bu yapımlardan birisi de Aziz dizisi oldu.

Murat Yıldırım, Melisa Şenolsun ikilisinin ardından üçüncü başrol oyuncusu olarak da Damla Sönmez hikayeye dahil oldu… Yakında sete çıkacak olan dizide çok güçlü bir oyuncu kadrosu bir araya geldi.

Aziz dizisine, Show TV’nin Çukur’dan sonra en başarılı olması beklenen projesi olarak bakılıyor. Aziz dizisine yapılan transferler de bu düşüncenin daha da öne çıkmasına neden oluyor. Zeynep Günay Tan gibi başarılı bir yönetmenin görev aldığı Aziz dizisinde Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar ve Meral Çetinkaya da yine etkileyici performansları ile göz dolduracak.

Show TV'nin Çukur kadar başarılı olması beklenen yeni dizisine bomba transferler! 1

Geçen sezon Ramo dizisiyle birlikte iyi bir çıkış yapan Murat Yıldırım, yine bir aksiyon yapımı ile hayranlarının karşısına çıkacak. Melisa Şenolsun’un Efnan karakterini canlandıracağı dizide Damla Sönmez ise Dilruba olarak ekranda yer alacak.

Çukur dizisinin final yapmasının ardından Saygı dizisi için kamera karşısına geçen Damla Sönmez’in de ekibe katıldığının ortaya çıkması Aziz dizisinin çok konuşulmasını sağladı. Antakya’da yapılacak olan çekimler heyecanla bekleniyor.

Show TV'nin Çukur kadar başarılı olması beklenen yeni dizisine bomba transferler! 2

Aziz Payidar karakterinin bir Fransız askerinin ölümünden sonra izini kaybettirmesi ve yıllar sonra yeniden Antakya’ya dönmesi ile başlayan büyük bir aşk hikayesi izleyeceksiniz. Dönem dizisi olarak öne çıkan Aziz’e son katılan isim ise Eren Hacısalihoğlu oldu.

Show TV'nin Çukur kadar başarılı olması beklenen yeni dizisine bomba transferler! 3

Aziz Payidar karakterinin üvey kardeşi Kenan’a hayat verecek olan Eren Hacısalihoğlu, en son Kuruluş Osman dizisinde Batur karakterini canlandırmıştı.