Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Erhan Çelik ile Gülben Ergen’in davasında ikilinin uzlaşmaya niyeti yok

Erhan Çelik ile Gülben Ergen’in davasında ikilinin uzlaşmaya niyeti yok

tarafından ker_def

Şarkıcı Gülben Ergen’in eski eşi Erhan Çelik’ten şikayetçi olduğu soruşturma dosyası Uzlaştırma Bürosu’na gönderildi. İki tarafla da tek tek görüşen uzlaştırma memuru Ergen ve Çelik’i uzlaşmaya ikna edemedi. Erhan Çelik de Gülben Ergen de uzlaşmak istemedi.

Hürriyet gazetesinin haberine göre Şarkıcı Gülben Ergen eski eşi Erhan Çelik’in sitesinin otoparkına girerek aracını çizdiğini iddia etmiş ve savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Hemen ardından Çelik hakkında uzaklaştırma kararı da çıkaran Ergen, daha sonra da Çelik’in bu karara uymadığını belirterek mahkemeye başvurmuştu. Savcılık ise bu başvurunun ardından Erhan Çelik hakkında zorlama hapis talebinde bulundu. Süreç işlerken Erhan Çelik de Gülben Ergen hakkında önce uzaklaştırma kararı, sonrasında da uymadığı gerekçesiyle mahkemeye başvurmuştu. Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu bu kez de Ergen hakkında Gülben Ergen ve Erhan Çelik uzlaşmayı kabul etmedi zorlama hapis talebinde bulunmuştu.

Mahkemenin savcılık talebi hakkında bir karar vermesi beklenirken, Gülben Ergen’in aracının çizilmesine ilişkin açılan soruşturma dosyası Uzlaştırma Bürosu’na gönderildi. Tarafları uzlaştırmak için savcılık tarafından görevlendirilen uzlaştırma memurları ikili ile görüştü.

ERGEN EVİNDE ÇELİK İSE ADLİYEDE GÖRÜŞTÜ

Uzlaşmak için bir araya gelmek istemeyen Ergen ve Çelik ile uzlaştırma memuru ayrı ayrı görüştü. Uzlaştırma memuru Gülben Ergen’in evine giderek görüştürme gerçekleştirirken, Erhan Çelik ile ise İstanbul Adalet Sarayı’ndaki Uzlaştırma Bürosu’na ait odada görüştü.

Ancak iki tarafın da uzlaşmayı kabul etmediği öğrenildi. Tarafların uzlaşmayı kabul etmemesinin ardından savcılığın Erhan Çelik hakkında önümüzdeki günlerde bir karar vermesi bekleniyor. Çelik hakkında ya dava açacak ya da takipsizlik kararı vererek dosyayı kapatacak.