Ana sayfa Sosyal Medya Erkan Avcı diziler arası döndü dolaştı yine herkesi şaşkına çevirdi!

Erkan Avcı diziler arası döndü dolaştı yine herkesi şaşkına çevirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çok yönlü oyunculuk böyle bir şey… Her rolü canlandırmaktan çekinmeyen bir güç gösteresi gibi… Erkan Avcı da bu noktada izleyicileri etkileyen performansları ile televizyon ekranında kariyerinin en başarılı dönemini yaşıyor.

İzleyiciler Çukur dizisindeki Çeto’yu daha unutmamışken, TRT1 ekranında Şampiyon dizisinde Zafer karakteri ile öne çıkan usta oyuncu, birbirlerinden çok farklı bu iki karakteri öyle başarılı canlandırdı ki, hayranları şaşırdı kaldı…

Çukur’da Çeto’yu oynamayan adeta yaşayan Erkan Avcı, aynı hissiyatı Şampiyon dizisindeki Zafer ile de verdi. Şimdi ise yeni bir macera geliyor.

atv ekranında Kuruluş Osman’ın ikinci sezonunda Erkan Avcı bu sefer Aya Nikola olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Instagram hesabından son halini paylaşan oyuncu, Şampiyon dizisindeki Zafer’i hemen unutturdu bile…

Çok yakında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Kuruluş Osman’ın birçok oyuncu ile güçlendiği yeni sezonu, Erkan Avcı hayranları adına da yeni bir tecrübe olacak.

İşte ünlü oyuncunun paylaşımı:

Nikola.Aya Nikola.⚔️
Çok yakında görüşürüz????
@kurulusosman @bozdagfilm @mehmetbozdag @atvturkiye @kurulusdizisi

Erkan Avcı diziler arası döndü dolaştı yine herkesi şaşkına çevirdi! 7