Ana sayfa Sosyal Medya İsmail Demirci’nin sempatik çağrısı ve Kuzey Yıldızı reyting gerçekleri!

İsmail Demirci’nin sempatik çağrısı ve Kuzey Yıldızı reyting gerçekleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Ünlü oyuncuların yer aldıkları yapımlarla ilgili sosyal medya hesaplarından yaptıkları yönlendirmeler her zaman etkili olmuştur. Kuzey Yıldızı dizisinde de bunun izlerini sıklıkla gördük. Ancak bu çağrılar ilk sezon çok etkiliydi, ikinci sezonda ise dizi adeta zemin kaybetti.

İsmail Demirci ve Aslıhan Güner’in başrollerinde yer aldığı Kuzey Yıldızı dizisinin ikinci sezon reytinglerinin düşüş sergilediği net bir şekilde görülüyor. Totalde çok güçlü olan reyting oranları bile geriye doğru çekiliyor…. AB grubunda zaten izleyicilerini kaybeden dizinin ABC1’de de durumu pek parlak değil.

Kuzey Yıldızı totalde ikinci sırada yer alsa da geçen haftaya göre reytingi dramatik şekilde düştü. AB’de ilk 10 program arasında yer alamayan dizi, ABC1 grubunda 4. sırada bulunuyor ama yine geçen haftaya göre bu grupta da reyting kaybı yüksek oldu.

İsmail Demirci ve Aslıhan Güner, dizilerini zirvede tutmak için sette yoğun bir çalışma sergilerken sosyal medyada da sıklıkla Kuzey Yıldızı’nı gündemde tutmaya çaba harcadı.

Ancak artık bu çabaların çok da etkisinin olmadığı ortaya çıkıyor. Bunun sebebi ise senaryonun bir kısır döngüye girmesi. Sürekli zıtlıklar üzerinden komedi üretmek ve bunun üzerinden uzun süre ekranda kalabilmek pek de mümkün değil, en azından bunu Kuzey Yıldıız ile görebiliyoruz.

İsmail Demirci’nin son bölüm öncesinde hayranlarına yaptığı çağrı da reytingi yükseltmek için pek de işe yaramamışa benziyor:

Gel akşam diziyi izleyelim. #kuzeyyildiziilkaşk ????????