Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tuba Büyüküstün’den hayat dersi! Beren Saat’ten Atiye hatırası!

Tuba Büyüküstün’den hayat dersi! Beren Saat’ten Atiye hatırası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda projeler konusunda biraz geri planda kalsalar da her zaman isimleri göz önünde olan Tuba Büyüküstün ve Beren Saat, sosyal medyada haklarında en çok konuşulan isimler arasında bulunuyor. İki ünlü oyuncu da sosyal medya paylaşımları ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Tuba Büyüküstün, hayata yönelik bir mesaj verdiği paylaşımı ile beğeni kazandı. “Bazı insanlar hayatınıza öylece girer” diye yazan oyuncu, dostluğun önemine işaret etti. İşte oyuncunun sözleri ve fotoğrafı:  “Bazen uğraşırsın olmaz, bazen sadece ve basitçe olur ya hayatınızda bir şeyler. Bazı insanlar hayatınıza öylece girer , ne zamandı, nasıldı hatırlamazsınız. Öyle doğalında.. Öyle sakin ve derin.. Zaten hep varmış gibi.. @duyguabakthille ❣️”

Tuba Büyüküstün'den hayat dersi! Beren Saat'ten Atiye hatırası! 8

Ünlü oyuncu Beren Saat, instagram hesabından Atiye dizisiyle ilgili fotoğraflarını yayınladı. Mardin’deki hatıra paylaşımında dizinin çocuk oyuncusu Lara Tonka ve Seher karakterine hayat veren Sibel Melek Arat ile poz veren ünlü oyuncunun keyfi yerindeydi.

Oyuncu, “Zeki, yetenekli çocuklarım” notuyla paylaştığı mesajıyla hayranlarından binlerce beğeni aldı.

İşte o paylaşım:

My intelligent & talented babies ✨ @laraloutonka ????@sibel_melek_arat ???? #girlzpowa #mardin #atiye ????

Tuba Büyüküstün'den hayat dersi! Beren Saat'ten Atiye hatırası! 9