Ana sayfa Sosyal Medya Erkan Kolçak Köstendil’in aklı dijital dizilere kayıyor!

Erkan Kolçak Köstendil’in aklı dijital dizilere kayıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1983 yılında Bursa’da dünyaya gelen ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, bugüne kadar televizyon dizilerini tercih eden bir isimdi… Ancak oyuncunun aklı artık dijital dizilere doğru kayıyor… Bunun nedeni ise ortamın ve çalışma koşullarının çok farklı olması.

2002 yılından bu yana setlerde yer alan Erkan Kolçak Köstendil bir çok dizide ve sinema filminde yeteneklerini sergiledi. Merhamet dizisindeki Mehmet karakterinden, Ulan İstanbul’da fenomen olan Karlos’a kadar oyuncu farklı roller canlandırdı.

Son yıllarda Çukur dizisindeki Varlotul Sadettin karakteri ile geniş bir hayran kitlesine kavuşan Erkan Kolçak Köstendil, ayrıca 12 Numaralı Adam isimli tek kişilik gösterisi için de sahneye çıkmaya devam ediyor.

Eşi Cansu Tosun ile birlikte daha önce Bir Deli Sevda ve Familya isimli dizilerde yer alan oyuncu, yeniden bir projede buluşabileceklerini ifade etti.

Ünlü oyuncu dizi tercihi noktasında ise dijital projelerde yer almanın ne kadar farklı olmaya başladığına bir örnek verdi.

Erkan Kolçak Köstendil şöyle konuştu: “Arkadaşlarımızı seyrediyoruz. Aynı anda dijitale ve televizyona işlere gidiyor. Dijitaldeki işini izliyoruz, sanki başka meslek yapıyor gibi. Çünkü oynadığı şeyi düşünmeye, sindirmeye vakti oluyor. O yüzden etkileniyoruz. Doğal olarak hepimizin kalbi o tarafa doğru atıyor.”

Bakalım ünlü oyuncudan yakın bir zaman içinde bir dijital dizi projesi gelecek mi? Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.