Ana sayfa Dizi Haberleri Ne Gemiler Yaktım dizisinin Erkan Kolçak Köstendil’de bıraktığı bir iz var!

Ne Gemiler Yaktım dizisinin Erkan Kolçak Köstendil’de bıraktığı bir iz var!

tarafından ker_def

İki kadının hikayesi olan projede, Deniz Baysal ile Devrim Özkan ikilisinin başrolde yer alması nedeniyle kadın izleyicilerin büyük dikkatini çeken Ne Gemiler Yaktım isimli dizi projesi ne yazık ki uzun süre devam edemedi.

Dizinin başrollerinde Berk Hakman ile birlikte Erkan Kolçak Köstendil de yer aldı. Toprak isimli karakteri canlandıran Köstendil, yeniden dizi setlerine böyle farklı bir hikaye ile döndüğü için çok mutlu.

Ancak dizi beklenen reytingleri elde edemedi. Show TV’nin de uzun süre düşük reytingler ile bir projeyi sürdürmek istememesi üzerine Ne Gemiler Yaktım dizisi 8. bölümde izleyicilerine veda etti.

Erkan Kolçak Köstendil, erken final olmasına rağmen projeden duyduğu memnuniyeti şu sözlerle anlattı:

“Bazen bazı işlerin içinde olmak insana keyif verir. Ne kadar sürdüğü, ne olduğu değil de öyle bir işin içinde olmak anlamlıdır bazen. O yüzden de benim için çok anlamlı bir iş olarak kalacak.”

Anlaşılan bu dram dizisi başarılı oyuncu için farklı bir anlam taşıyor ve kariyeri boyunca da önem verdiği işlerden birisi olarak kalacak gibi gözüküyor.

Bir projeyi seçerken rolün detaylarına baktığının altını çizen oyuncu, “Ben role bakarım. Hikaye de güzelse, parası da iyi ise neden yapmayayım?” diye konuştu.

“Bende reyting korkusu olmuyor” diyen Köstendil, projelerin ne kadar uzun sürdüğünün değil de rolü beğenip beğenmemesinin kendisi için önemli olduğunu sözlerine ekledi.