Ana sayfa Sosyal Medya Erkan Petekkaya’dan bir kötü bir de iyi haber geldi!

Erkan Petekkaya’dan bir kötü bir de iyi haber geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkan Petekkaya hayranları ünlü oyuncunun yakın zaman önce Diyarbakır’da yaptığı yeni bir diziye başlayacağı haberi ile çok mutlu olmuştu. Bu dizi projesinden fazla bir detay yoktu ama Kırmızı Oda’nın Sadi’si olarak gönülleri kazanan ünlü oyuncunun hayranları yeni sezonda ekranda olmasına çok sevinmişti.

O3 Medya tarafından hazırlanacak olan dizinin senaryosunu Sırma Yanık yazıyordu. Ancak gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre bu dizinin yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle iptal edildiği ortaya çıktı.

Erkan Petekkaya hayranları bu gelişmeden rahatsız olacaktır. Ancak gelen bilgiler oyuncunun O3 Medya ile bir başka dizi için çalışma kararı aldığını da ortaya koyuyor.

Yani beklenen dizi olmayacak ama muhtemelen Erkan Petekkaya bir başka dizi ile yeniden ekranlarda yerini alacak. Yeni dizi için hazırlıkların başladığı ve Saner Ayar’ın da patronu olduğu O3 Medya tarafından titiz bir çalışma yapıldığı belirtiliyor.

Sadi karakteri ile gönülleri kazanan Erkan Petekkaya, çok iyi bir oyunculuk sergilemiş ve kısa süreli olması beklenen rolü de 21 bölüm devam etmişti. Kırmızı Oda’ya konuk olan ünlüler arasında bu kadar uzun süre kalarak bir ilki gerçekleştiren oyuncu, bakalım yeni sezonda nasıl bir karakter ile hayranlarının karşısına çıkacak. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Erkan Petekkaya'dan bir kötü bir de iyi haber geldi! 7

Instagram hesabında 1.5 milyon takipçisi bulunan Petekkaya, şimdilerde tatilde ve dinleniyor.

Oyuncunun son paylaştığı tatil pozuna hayranlarından ilgi büyük oldu.