Ana sayfa Sosyal Medya Bahar Şahin’in ‘canımın diğer yarısı’ paylaşımı ilgi gördü!

Bahar Şahin’in ‘canımın diğer yarısı’ paylaşımı ilgi gördü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bahar Şahin, 1997 Ankara doğumludur. Kurban Bayramı nedeniyle aile ziyaretinde bulunan oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çekti.

Ankara’da keyifli anlar yaşayan Bahar Şahin, babası ve halası ile pozlarını yayınladı. Aile üyeleriyle dedikodu yaptığını da paylaşımlarında belirten oyuncu, babasına olan sevgisini de bir paylaşımı ile sergiledi. Bahar Şahin, “Canımın diğer yarısı babam” notuyla dikkatleri çekti.

Bahar Şahin'in 'canımın diğer yarısı' paylaşımı ilgi gördü! 11

Bayramın çok verimli geçtiğini anlatan oyuncu, aile üyeleri ile keyifli anlar yaşayarak Ankara’da güzel bir bayram geçirdi.

Bahar Şahin'in 'canımın diğer yarısı' paylaşımı ilgi gördü! 12

En son geçen yıl Zalim İstanbul isimli Kanal D dizisinde yer alan Bahar Şahin, İyi Aile Babası dizisinde de çekimlere katılmış ve proje başlamadan ayrılmıştı. Yeni sezon için Bir Zamanlar Çukurova dizisinden gelen teklifi reddettiği de ortaya çıkan oyuncu, dijital bir dizi için anlaşma yaptı.

Bahar Şahin'in 'canımın diğer yarısı' paylaşımı ilgi gördü! 13

Gain platformunda yayınlanacak olan Duran isimi dizide başrolde yer alacak Bahar Şahin, genç isim Oktay Çubuk ile sete çıkacak.

Instagram hesabından tatil pozlarını da yayınlayan oyuncu, güzelliği ile yine hayranlarını mest etti.

Bahar Şahin'in 'canımın diğer yarısı' paylaşımı ilgi gördü! 14

Zaman zaman seksi pozları ile de sosyal medyada göz dolduran oyuncu, hayranlarından büyük ilgi görüyor ve 1.8 milyon kişi tarafından takip ediliyor.

Bahar Şahin'in 'canımın diğer yarısı' paylaşımı ilgi gördü! 15

2014 yılında yayınlanan Ulan İstanbul ile ilk dizi deneyimini yaşayan Bahar Şahin, O Hayat Benim dizisindeki Müge karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.

Lise Devriyesi, Kayıtdışı, Servet isimli yapımların ardından ünlü oyuncu, asıl çıkışını Zalim İstanbul dizisi ile gerçekleştirdi. Oyuncunun yeni dönemde bir televizyon projesinde yer alıp almayacağı ise henüz belli değil.